Camdaki Kız dizisinde olay yaratan bekaret kontrolü sahnesi! Tepki yağıyor! Sahne dizinin sonu olabilir

Kanal D ekranlarında bu akşam 3. bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisinde bekaret kontrolü sahnesi izleyiciden tepki topladı. Hymen muayenesi olarak bilinen bekaret kontrolü (Kızlık zarı muayenesi) yapılan jinekolog sahnesi Camdaki Kız dizisinin sonu olabilir.

Camdaki Kız 3. bölümü 22 Nisan akşamı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer'in rol aldığı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ilk bölümünden itibaren sosyal medyada tepki topluyor. Ancak dizinin yayınlanan son bölümü bardağı taşıran son damla oldu.

Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin olduğu jinekolog sahnesi ve yapılan bekaret kontrolü (kızlık zarı muayenesi) ekran başındaki izleyicinin dikkatini çekti.

CAMDAKİ KIZ BEKARET KONTOLÜ SAHNESİ TEPKİ ÇEKTİ

Hymen muayenesi olarak bilinen bekaret kontrolü sahnesi ile 3. bölümü çok konuşulan Camdaki Kız dizisi olay yaratmaya devam ediyor.

BEKARET KONTROLÜ NASIL YAPILIR?

Kızlık zarı muayenesi normal jinekolojik muayeneye benzemektedir. Hasta jinekolojik masaya yatırılır. Küçük dudaklar (labium minus) aralanıp kızlık zarı (hymen) gözle incelenerek muayene yapılır.

Camdaki Kız dizisinde olay yaratan bekaret kontrolü sahnesi! Tepki yağıyor! Sahne dizinin sonu olabilir

Camdaki Kız dizisinde olay yaratan bekaret kontrolü sahnesi! Tepki yağıyor! Sahne dizinin sonu olabilir - Resim : 2

Camdaki Kız dizisinde olay yaratan bekaret kontrolü sahnesi! Tepki yağıyor! Sahne dizinin sonu olabilir ile ilgili etiketler Kanal D Burcu Biricik Camdaki Kız 3. bölüm Camdaki Kız son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.