Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gelinliği olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı...

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız'ın perşembe günü yayınlanan sezon finalindeki Nalan'ın giydiği gelinlik büyük ilgi gördü. Gelinliği tasarlayan atölye telefonlarının susmadığını söyleyerek Kraliyet Ailesi'nin tercih ettiği ziberlin kumaştan özel üretilen gelinliğin fiyatının 43 bin TL olduğunu söyledi.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi sezon finali yaptı. İkilinin düğününün gerçekleştiği sezon finalinde Nalan'ın gelinliği en çok konuşulanlardan biri oldu.

GELİNLİK ATÖLYESİNİN TELEFONLARI SUSMUYOR

Haberler'de yer alan bilgiye göre; Kanal D haber ekibi de gelinliği tasarlayan moda evine ulaşarak hem tasarımı görüntüledi hem gelen tepkileri sordu. Bölümün ardından gelinliğe talep patlamasının olduğunu belirten işletmenin üretim sorumlusu Lale Baş "Sabahtan beri telefonlarımız durmuyor. Herkes gelinliği görüp denemek istiyor ancak şuan bu modelin üretimi yok. Tasarım ihtişamını sadeliğinden alıyor" dedi.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gelinliği olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı...

NALAN'IN GELİNLİĞİNİN FİYATI 43 BİN TL

Kraliyet Ailesi'nin kıyafetlerinde tercih edilen ziberlin kumaşının kullanıldığı gelinliğin swarovski kaplı tacı, taş işlemeli duvağı ve gelinliğin toplam fiyatı ise tamı tamına 43 bin TL.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gelinliği olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı... - Resim : 2

"GÜNLERCE GÖRÜŞMELER YAPILDI"

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik'in tüm provalara aksatmadan geldiğini belirten Lale Baş, "Gelinlik için günlerce dizi ekibiyle görüşmeler yapıldı. Çok ince düşünülerek tasarlandı" ifadelerini kullandı.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gelinliği olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı... - Resim : 3

 

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gelinliği olay oldu! Fiyatı dudak uçuklattı... ile ilgili etiketler Gelin Damat Camdaki Kız nalan gelinlik fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.