Camdaki Kız dizisinde Mert Fırat bombası patladı! Selen'in büyük aşkı Emir için geliyor!

Camdaki Kız dizisinde büyük sır ortaya çıktı. Selen'in şirketteki konumunu korumak için soyadını kullanmadığı Emir karakteri için iki isme teklif götürüldü. Dizinin son bölümünde mektubu görülen ve Selen'e numarasını bırakan Emir rolü için iddiaya göre oyuncu Merf Fırat evet dedi.

Nur Sürer, Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın son bölümü ekrana geldi. İzleyicilerin bir süredir merak ettiği Emir karakterini kimin oynayacağı ise sonunda belli oldu. Bilindiği gibi Emir Selen'in geçmişinde aşk yaşadığı bir isim olarak öne çıktı.

Şirketteki konumuna zarar gelmesin diye soyadını bile kullanmadığı Selen'in geçmişinde büyük bir yer kaplayan Emir karakterini oynaması için Yasak Elma dizisine Barış Kılıç ve oyuncu Mert Fırat'a teklif götürüldü. Mert Fırat hayranlarını havalara uçuran haber sonrası da oyuncunun da role sıcak baktıı iddia edildi.

Mert Fırat “Şeker Portakalı”nı seslendirdi | edebiyathaber.net

CAMDAKİ KIZ EMİR'İ MERT FIRAT OYNAYACAK!

Dizinin son bölümünde Selen'e Emir tarafından havalı bir kutu gelmişti. Kutudaki notta," Umarım hala lavantalı seviyorsundur. Numaranı değiştirmişsin galiba. Biraz daha buralardayım. Görüşmek için numaramı bırakıyorum" yazıyordu. Camdaki Kız dizisinin takipçilerini heyecanlandıran karar ise bu nottan sonra geldi.

Kefaret Dizisi Sinan (Mert Fırat) Nereden Mezun? - Biyografi Sitesi

Selen'in eski aşkını oynayacak olan Emir karakteri için Yasak Elma'da oynayan Barış Kılıç ve son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan oyuncu Mert Fırat'ın ismi ön plana çıktı.

Özellikle son zamanlarda Emir karakterini kimin oynayacağı merak ediliyordu. Dizideki konumu dolayısıyla da izleyenleri heyecanlandıran Emir için ismi geçen oyuncular da adeta bomba etkisi yarattı. Önümüzdeki günlerde netleşecek isim için en güçlü adayın Mert Fırat olduğu konuşuluyor.

Camdaki Kız dizisinde Mert Fırat bombası patladı! Selen'in büyük aşkı Emir için geliyor! ile ilgili etiketler Kanal D Mert Fırat Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.