Camdaki Kız Dizisinde Kıyamet Yeni Bölümde Kopuyor! Kimse Bu Sahneyi Beklemiyordu

Kanal D'nin fenomen dizisi Camdaki Kız 54. bölümde kıyamet kopuyor. Nalan'ın annesi Feride'nin sonunda kendini suçlayıp gerçekleri görmesi izleyiciyi bir parça olsa da rahatlattı. Ancak dizinin yeni bölümünde öyle bir sahne var ki kimse bunu beklemiyordu.

Geçen sezondan bu yana ilgiyle izlenen Camdaki Kız yeni bölümüyle de izleyicinin nefesini kesiyor. Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinin sorgulandığı dizinin son bölümünde Feride'nin Selen'in saçını çektiği sahne olay oldu. Peki Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız Dizisinde Kıyamet Yeni Bölümde Kopuyor! Kimse Bu Sahneyi Beklemiyordu.

Başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Enis Arıkan'ın rol aldığı Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 54. bölüm fragmanında Feride'nin Selen'in saçlarını çekmesi izleyicinin uzun süredir beklediği sahnelerden biri oldu. Öte yandan Nalan'ın Hayri'ye, "Hiçbir şeyden korkmuyor musun" sorusuna Hayri'nin verdiği cevap herkesi duygulandırdı.

CAMDAKİ KIZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 54. bölümde olacakları şimdiden merak konusu oldu. Feride'nin gerçekleri öğrenip kendini suçlaması geçtiğimiz sezondan bu yana beklenen bir gelişmeydi. Ancak Feride, görümce Selen'in saçlarını çekti.

Camdaki Kız Dizisinde Kıyamet Yeni Bölümde Kopuyor! Kimse Bu Sahneyi Beklemiyordu

Öte yandan Hayri'nin evli olup Nalan ile aşk yaşaması tıpkı Sedat'ın evli olup Nalan ile birlikte olmasına benzetildi. Bu detay ise Camdaki Kız izleyenlerinin tepki gösterdiği bir detay oldu.

Camdaki Kız 54. bölüm Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak.

 

Camdaki Kız Dizisinde Kıyamet Yeni Bölümde Kopuyor! Kimse Bu Sahneyi Beklemiyordu ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.