Camdaki Kız Dizisinde İpler Koptu! Burcu Biricik Ayrılıyor! Yeni Nalan'ı O Oynayacak

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Camdaki Kız sezon finali yaptı. Dizinin Başrolü Nalan karakterini Oynayan Burcu Biricik de Sezon Finali sonrası vedaya hazırlanıyor. Biricik ile Yapımcı arasındaki iplerin kopma noktasına gelmesiyle Camdaki Kız Nalan'ı yeni sezonda oynayacak oyuncuyla da görüşmelere başlandı.

Her Bölümü Heyecanla Takip edilen Camdaki Kız iki Sezon Boyunca izleyicisni ekran başına kilitledi. Dizi ikinci sezon finalinde Hayri ve Nalan'ın öpüşme sahnesiyle çok konuşuldu. Sedat'ın ihaneti, annesi Feride'nin baskıları sonrası Nalan kendini Hayri'nin kollarına bıraktı. Camdaki Kız Dizisinde İpler Koptu! Burcu Biricik Ayrılıyor! Yeni Nalan'ı O Oynayacak!

Cihangir Ceyhan'ın oynadığı Hayri'nin evli olduğu halde Nalan ile birlikte olması izleyicinin eleştirdiği noktaların başında geldi. Camdaki Kız ikinci sezonda oyuncu kadrosuna giren Cihangir Ceyhan oynadığı Hayri karakteriyle adından söz ettirdi.

Başrollerinde Burcu Biricik, Hande Ataizi, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan ve Nur Sürer'in rol aldığı Camdaki Kız 3. sezon hazırlıklarına başladı. Ancak sezon finali sonrası dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik'in flaş vedası konuşuluyor.

YENİ SEZONDA NALAN HİLAL ALTINBİLEK Mİ OLACAK?

Camdaki Kız Nalan'ı oynayan Burcu Biricik'in yeni sezonda olmayacağı iddias gündeme bomba gibi düştü. Nalan karakteriyle bütünleşen Burcu Biricik'in yeni sezon için istediği ücret yapımcı tarafından fazla bulundu. Bölüm başı aldığı ücretten daha fazla isteyen Biricik'in yeni sezonda Nalan'ı oynamayacağı ileri sürüldü.

Camdaki Kız Dizisinde İpler Koptu! Burcu Biricik Ayrılıyor! Yeni Nalan'ı O Oynayacak

Gelen son bilgilere göre Camdaki Kız Nalan karakterini oynayacak oyuncu ile anlaşıldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini oynayan Hilal Altınbilek'in Camdaki Kız dizisine transfer olacağı iddia edildi.

Camdaki Kız Dizisinde İpler Koptu! Burcu Biricik Ayrılıyor! Yeni Nalan'ı O Oynayacak - Resim : 2

Hilal Altınbilek'in Bir Zamanlar Çukurova dizisnin final yapmasının ardından böyle bir teklife sıcak baktığı söyleniyor. Burcu Biricik'in yerine gelmesi beklenen Altınbilek'in bu rol için şimdiden hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

 

Camdaki Kız Dizisinde İpler Koptu! Burcu Biricik Ayrılıyor! Yeni Nalan'ı O Oynayacak ile ilgili etiketler Burcu Biricik Hilal Altınbilek Camdaki Kız camdaki kız nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.