Camdaki Kız dizisinde Hayri yasak aşkı ispiyonladı! Nalan kararını verdi! Rafet Baba çıldırıyor!

Kanal D ekranlarında yeni sezona bomba gibi giren Camdaki Kız dizisinde olaylar, heyecan bitmiyor. Sedat ile Cana'nın yasak aşkının ifşası sonrası gözler Nalan'a dönmüştü. İzleyenler videoyu kimin yayınladığını merak ederken sürprizi Hayri yaptı.

Camdaki Kız dizisinde Sedat ile Cana'nın skandal ihanet görüntüleri ve ardından verilen davette bu görüntülerin davetlilere ifşa edilmesi geçtiğimiz bölüme damga vurmuştu. Aldatma konusunda eline kimsenin su dökemeyeceği karakter Sedat, Nalan'ı ihanet etmemekle kalmamış tüm Türkiye'yi de kendisinden nefret ettirmişti. İzleyenlerin gönlüne su serpen, yasak aşkın videosunu herkesin gözüne sokan isim ise Camdaki Kız Hayri oldu. 

Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan detaylar dizinin gelecek bölümünün de heyecan dolu olduğunu gözler önüne serdi.

CAMDAKİ KIZ'DA YASAK AŞKI HAYRİ İSPİYONLADI!

Bilindiği gibi yaz dönemi boyunca diziye katılacağı konusunda çok konuşulan Hayri karakterini sonunda Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı açıklanmıştı.

Camdaki Kız 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız'da ilerleyen bölümlerde Nalan ile Hayri'nin aşkını izleyeceğiz. Ancak geçtiğimiz bölümde Hayri, otoparkta bir araya gelen Sedat ile Cana'nın ihanetini videoya çekmiş bunu da o gece davetli herkese yayınlamıştı.

Nalan'ın tuvalete giderek videoyu kaçırması ve ardından davete sarhoş gelen Cana'nın kocası Alp'in intikam almak istemesi sonrası gözler videoyu kimin yayınladığıına çevrilmişti. Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında bu soru yanıtını buldu. Meğer yasak aşkı ispiyonlayan isim Hayri'ymiş. Bu durum sonrası Nalan'ın vereceği karar merak konusu oldu.

Aldatıldığını öğrenen Nalan boşanacak mı? Bu sorunun yanıtını 28 Ekim Çarşamba Camdaki Kız yeni bölümde öğreneceğiz. 

Camdaki Kız dizisinde Hayri yasak aşkı ispiyonladı! Nalan kararını verdi! Rafet Baba çıldırıyor! ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız 17. bölüm camdaki kız sedat camdaki kız hayri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.