Camdaki Kız Dizisi Yeni Bölümde Kışkırtan Sahne! Seyirci Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Camdaki Kız 56. bölümde Hayri ve Nalan ilişkisine tepkiler çığ gibi büyüyor. Sedat'ın röportajda, "Yakında size bebek müjdesi verebiliriz" açıklaması sonrası Hayri çıldırdı. Hayri'nin Nalan'dan hesap sorması ise seyircinin tepkisini çekti. İşte Camdaki Kız yeni bölüm detayları...

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı Camdaki Kız yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin 56. bölümünde yer alan öyle bir sahne var ki seyircinin tepkisini çekti.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalanv e Hayri aşkına tepkiler de her bölümde bir tık artıyor. Sedat ve Cana ilişkisine dizinin ilk bölümlerinde tepki gösteren ve Nalan'ın tarafında yer alan izleyici, evin şoförü olarak dahil olan Hayri'nin yaptıklarına da aynı eleştirileri getirdi.

Nalan'ın evli olduğu halde Hayri ile birlikte olmasına eleştirilen devam ederken dizinin son bölümünde Hayri'nin Nalan'dan hesap sormasına adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

MÜGE ANLI'DA OLSA TÜRKİYE AYAĞA KALKMIŞTI!

Camdaki Kız 56. bölümde Sedat ile yemeğe çıkan Nalan'ın mide bulantısını sebep göstererek eve dönmek istemesine ikna olan Sedat, çıkışta gazetecilere verdiği röportajda, "Yakında size bebek müjdesi verebiliriz" demecini verdi. Bunu duyan Hayri ise küplere binerek Nalan'dan hesap sordu.

Resim

Camdaki Kız izleyicisi sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, Hayri'nin evli olduğu halde bir başka kadınla birlikte olmasını dahası ondan hesap sormasını sert bir dille eleştirdi.

Camdaki Kız 57. bölüm Perşembe akşamı Kanal D'de.

 

Camdaki Kız Dizisi Yeni Bölümde Kışkırtan Sahne! Seyirci Açtı Ağzını Yumdu Gözünü ile ilgili etiketler Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.