Camdaki Kız dizisi Çukur'a düştü! Hayri ismi için Önce Vartolu şimdi de Azer

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Camdaki Kız’da Hayri karakteri bir kez daha ön plana çıktı. Yayınlanan ilk 9 bölümün ardından ara veren Camdaki Kız dizisi hem oyunculuk kalitesi hem de atmosfer bakımından ilk sezondan tam not almayı başardı. Bu ismin Burcu Biricik’in de aynı projede oynamak istediği Cihangir Ceyhan olduğu iddia edildi.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında yayınlandığı ilk bölümünde bu yana oldukça beğenildi. Dizinin sezon finalinde bir anda ortaya çıkan Hayri karakterinin daha şimdiden kim tarafından canlandırılacağı merak edildi.

Son olarak sosyal medyada ortaya çıkan Erkan Kolçak Köstendil ismi ortalığı ayağa kaldırırken bunun yanında pek çok ünlü kişinin daha ön planda yer aldı. Bu konuda Köstendil yaptığı açıklamasında böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

CAMDAKİ KIZ HAYRİ’Sİ İÇİN CİHANGİR CEYHAN İDDİASI

Çukur dizisinde Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstendil’in adı Camdaki Kız Hayri karakteri için konuşulurken bu sefer de Alev Alev dizisinde Ömer karakteri ile çok sevilen Cihangir Ceyhan adı da konuşulmaya başlandı.

Camdaki Kız dizisi Çukur'a düştü! Hayri ismi için Önce Vartolu şimdi de Azer

Gelen son haberlerde ise Burcu Biricik’in Cihangir Ceyhan’ı projede görmeyi çok istediği kaydedildi. Şimdilik Erkan Kolçak Köstendil konusunun netleşmediği konuşurken Cihangir Ceyhan’a da teklif yapıldığına yönelik duyumlar olduğu iddia edildi.

Köstendil’in zorlu Çukur macerasından hemen sonra bir başka dizide oynayıp oynamayacağı ise henüz bilinmiyor.

Camdaki Kız dizisinin 2. Sezonu şimdiden büyük bir heyecanla beklenirken Hayri karakteri kim tarafından canlandırılacağı izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunun başlayacağı gün merakla bekleniyor.

Camdaki Kız dizisi Çukur'a düştü! Hayri ismi için Önce Vartolu şimdi de Azer ile ilgili etiketler Erkan Kolçak Köstendil Cihangir Ceyhan Camdaki Kız Hayri azer vartolu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.