Camdaki Kız dizisi çalıntı mı? Hikayesi, kıyafetleri ile tamamen o diziyi anımsatıyor!

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından olan ve ikinci bölümü ekrana gelen Camdaki Kız dizisi ile ilgili izleyicinin gözünden kaçmayan detaylar var. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlandığı ifade edilen Camdaki Kız dizisi çalıntı olabilir mi?

Camdaki Kız çalıntı mı sorusu sosyal medyanın da gündeminde. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer'in rol aldığı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlama. Ancak dizide kullanılan kıyafetler ve Camdaki Kız hikayesi ile benzerlikler görülmesi sonrası izleyici de acaba Camdaki Kız dizisi çalıntı sorusunu sormaya başladı. Peki ikinci bölümü ile olay yaratan Camdaki Kız dizisi hangi dizi ile benzerlikler gösteriyor?

CAMDAKİ KIZ ÇALINTI MI?

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolde olduğu Camdaki Kız dizisi aslında Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlama. Ancak dizide kullanılan kıyafetlerden tutun da hikayedeki benzerlikler izleyinin aklına The Crown adlı Netflix dizisini getirdi. Kraliçe Elizabeth'in saltanat dönemini konu alan dizide kullanılan kıyafetler Camdaki Kız Nalan'ın giydiği kıyafetlerle benzerlik gösteriyor.

Camdaki Kız dizisi sosyal medyada gündem oldu - Magazin Haberleri - Milliyet

Diğer yandan sosyal medyada yapılan yorumlarda da Camdaki Kız Nalan'ın Prenses Diana ve hayatı ile benzerlikler gösterdiği söyleniyor.

Camdaki Kız konusu dizideki Nalan neden korse giyiyor? - Internet Haber

Camdaki Kız Sedat rolü ile izleyici karşısına çıkan Feyyaz Şerifoğlu da Prens Charles. Öte yandan diğer roller de de Hande Ataizi'nin Camilla, Selma Ergeç'in de Prenses Diana'nın kızkardeşi Prenses Anna.

Prenses Diana, Prens Charles ve Camilla arasındaki aşk üçgenine çok benzetilen Camdaki Kız dizisi tüm hızıyla devam ediyor.

Sizce benzerlikler var mı?

Camdaki Kız dizisi çalıntı mı? Hikayesi, kıyafetleri ile tamamen o diziyi anımsatıyor! ile ilgili etiketler Hande Erçel Burcu Biricik camdaki kız çalıntı mı feyyaz şerifoğlu The crown
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.