Camdaki Kız Dizisi Başrolüne Veda Etti! Final Öncesi Şok Ayrılık

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Camdaki Kızı bu sezon final yapıyor. Ancak final öncesi başrol oyuncusundan şok bir haber geldi. Ünlü oyuncu 61. bölümle birlikte veda ediyor.

Geçtiğimiz sezon fırtınalar estiren ancak yeni sezonunda hikayedeki tıkanıklığın reytinglere yansıdıığı Kanal D dizisi Camdaki Kız son sezonunu yaşıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizide Nalan ve Hayri'nin hikayesi devam ediyor.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Cihangir Ceyhan ve Tamer Levent gibi usta isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizinin yeni bölümleri devam ederken bomba gelişmeler yaşanıyor.

Son bölümde Nalan'ın gerçekleri öğrenip evi terk etmesi sezonun en flaş sahneleri olarak izlenmişti. Seyirci de ekranda güçlü Nalan görmekten memnun olmuştu. Ancak Hayri'nin Nalan'dan hesap sorması herkesin tepkisini çekmişti. Peki Hangi ünlü oyuncu Camdaki Kız'a veda ediyor?

Hikayede derinliğin kaybolduğu ve artık tekrar sahneleri yüzünden eleştirilerin ayyuka çıktığı Camdaki Kız dizisinde başrol krizi çıktı. Medya kulislerinde yer alan habere göre Cana karakterini oynayan Hande Ataizi dizinin 61. bölümünde veda ediyor.

Ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin Camdaki Kız dizisine vedası kesinleşti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre de haber doğrulandı. Dizinin ilk bölümünden bu yana kadroda olan ve Sedat ile yaşadığı yasak aşk ile herkesin dikkatini çeken Hande Ataizi yeni projeler için ayrılık kararını seçti.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Kanal D'de olacak.

Camdaki Kız Dizisi Başrolüne Veda Etti! Final Öncesi Şok Ayrılık ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.