Camdaki Kız dizi 4. bölüm izle

Camdaki Kız 4. bölüm full izlemek için yayında. 29 Nisan akşamında Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 4. son bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, 4. bölüm tekrarı ne zaman?

Camdaki Kız 4. bölüm ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisinin 4. son bölümünde; Koroğlu ailesinin tüm engelleri ve çabalarına karşın Sedat ve Cana’nın fotoğrafı gazetede yayınlanınca ortalık ayağa kalkar.

Camdaki Kız dizi 4. bölüm izle

Haberin gündeme bomba gibi düşmesi sonrasında bütün gazeteciler harekete geçer. Herkes Nalan’ın bu habere vereceği tepkiyi büyük bir merakla beklerken aslında gerçekler göründüğü gibi değildir. Büyük aşk masalı bitmek üzeredir.

CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜM TEKRARI NE ZAMAN?

1 Mayıs 2021 Cumartesi / Saat 00.15
1 Mayıs 2021 Cumartesi / Saat 16.00

Haberin yayılması sonrasında Koroğlu Malikânesinde yer yerinden oynar. Ailelerinin şerefi ve şirket hisselerinin geleceği adına bu durumu düzeltmek ve Nalan’ın yüzüğü atmasını engellemeleri gerekmektedir.

Camdaki Kız dizi 4. bölüm izle - Resim : 2

Gazetelerden Sedat’ın başka bir kadınla görüştüğü haberini alan Nalan büyük bir hayal kırıklığı içerisindedir. Başından beri Koroğlu ailesine hiç güvenmeyen Feride de bu haberle çılgına dönerken öfkeyle Koroğlu ailesinin kendilerine bir açıklama yapmasını beklemektedir. Ancak Köroğlu ailesinin de aslında bu haber için yeni bir planı vardır.

CAMDAKİ KIZ 4. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız dizi 4. bölüm izle ile ilgili etiketler Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.