Camdaki Kız 3. son bölüm izle!

Camdaki Kız 3. son bölüm izle! Camdaki Kız canlı yayın izlemek isteyenler 22 Nisan Perşembe günü Kanal D canlı yayın linki aramara başladı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrol oynadığı Camdaki Kız 3. bölüm canlı yayınla bu akşam Kanal D'de yayınlanacak.

Camdaki Kız 3. son bölüm izle! 22 Nisan 2021 akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 3. bölüm tek parça Kanal D canlı yayınında olacak. Nur Sürer'in üstün performansıyla Nalan'ın annesi Feride rolüyle karşımıza çıktığı Camdaki Kız dizisi canlı yayın izleme linki haberimizde.

22 Nisan Perşembe akşamı Camdaki Kız 3. bölümü Kanal D canlı yayınında izlenebilecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak?

Camdaki Kız 3. son bölüm izle! - Resim : 2

Bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat'a pahalıya mal olacak!


Sedat'ın özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan, yaşadıklarını kimseyle paylaşamaz. Bir şeylerin ters gittiğini hisseden Feride çıldırır ve Nalan'ın üzerindeki baskıyı artırır. Nalan'ın, gizli dairesini birine anlatacağı konusunda endişelenen Sedat, Cana'yla buluşur. Cana, Nalan'la konuşup durumu düzeltmesini tembihler. Ancak bu buluşmada bir magazincinin çektiği fotoğraflar, Sedat'a pahalıya mal olacaktır.

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız 3. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız canlı yayın camdaki kız 3. bölüm kanal d canlı yayın izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.