Camdaki Kız Burcu Biricik'in Partneri Belli Oluyor! Nalan'a Hiç Böylesi Olmamıştı! İşte Şoför Hayri

Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın aşık olacağı Şoför Hayri karakteri için bomba gibi bir isim gündeme geldi. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Deli Yürek ve Ezel dizilerinde canlandırdığı oyunculuk ile gözde olan yakışıklı oyuncu ile protokol imzalandığı iddia edildi.

Ve Camdaki Kız dizisinde şoför Hayri karakteri belirginlik kazanıyor. Başrollerde oynayan Burcu Biricik karakterini aşık olacağı Hayri karakterini canlandıracak isim için daha öncesinde pek çok isim gündeme gelmiş ancak hiç böylesi olmamıştı.

İlk sezonunda yayınlana 9 bölümün ardından Nalan ile Sedat karakterleri sık sık ön plana çıkmış ancak her defasında Feride bu ikilinin önüne geçmişti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından senaryoya aktarılan Camdaki Kız dizisinde en çok merak edilen ise Hayri karakterinin kimin canlandıracağı olmuştu.

Camdaki Kız Burcu Biricik'in Partneri Belli Oluyor! Nalan'a Hiç Böylesi Olmamıştı! İşte Şoför Hayri

Bu konuda ilk olarak Çukur dizisinden tanınan Cihangir Ceyhan ile Erkan Kolçak Köstendil isimleri geçmiş bunlara daha sonrasında da final yapan Maraşlı dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz’de dahil olmuştu.

Ancak son gelen iddialarda Ezel ve Deli Yürek dizilerinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu ismi ile bir görüşme yapıldığı ve oyuncunun düşünmek için az zaman istediği kaydedildi. Bundan sonraki süreçte dizinin senaryosu ışığında Sedat’ın ölerek yapımdan ayrılacağı ve Camdaki Kız’ın Nalan ile Hayri arasında geçen bir aşk serüveni ile son bulacağı kaydedildi.

Camdaki Kız Burcu Biricik'in Partneri Belli Oluyor! Nalan'a Hiç Böylesi Olmamıştı! İşte Şoför Hayri - Resim : 2

Önceleri Cihangir Ceyhan ile yapılan anlaşma neticesinde sevindirici kararlar alınmış ancak oyuncunun senaryodaki bazı sahneler yüzünden bundan vazgeçtiği iddia edilmişti. Şimdiki süreçte İmirzalioğlu’ndan gelecek olan yanıt Camdaki Kız hayranları tarafından da merakla beklenmekte.

Camdaki Kız Burcu Biricik'in Partneri Belli Oluyor! Nalan'a Hiç Böylesi Olmamıştı! İşte Şoför Hayri ile ilgili etiketler Burcu Biricik Kenan İmirzalıoğlu Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.