Camdaki Kız Burcu Biricik asgari ücret teklifini açıkladı!

Camdaki Kız dizisinin yıldız ismi Burcu Biricik'ten 2021 asgari ücret teklifi geldi. Son günlerin en çok takip edilen dizide Nalan'ı oynayan Biricik, 2022 Asgari Ücret görüşmelerini yakından takip ediyor. İşte güzel oyuncu Burcu Biricik'in yeni asgari ücret teklifi...

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da Nalan rolünü oynayan Burcu Biricik gerek oyunculuk performansı gerekse iddialı pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Dizide oynamayan adeta yaşayan Biricik, toplumsal meseleleri de yakından takip ediyor. Son günlerin en çok tartışılan konusu olan 2022 Asgari Ücret hakkında da görüşlerini açıklayan oyuncu takipçilerinin de gönlünü kazandı.

Burcu Biricik önce Kırmızı Oda, daha sonra Fatma ve en sonunda da Camdaki Kız dizisiyle adından sıkça söz ettirdi. Tüm Türkiye'nin merakla takip ettiği dizide Nalan rolüyle iyi bir performans ortaya koyan oyuncu sosyal medyada da oldukça fazla görünüyor. Takipçileri ile kurduğu iletişim de örnek gösterilen oyuncu toplumsal konularda da fikirlerini söylemekten çekinmiyor.

Camdaki Kız Burcu Biricik asgari ücret teklifini açıkladı!

Asgari Ücret 2022 görüşmeleri devam ediyor. Sendikaların birer birer tekliflerini açıkladığı ve beklenti içerisinde oldukları Asgari Ücret zammında son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada ise son yılların en fevkalede asgari ücret zammının gerçekleşeceğini söyledi.

Türkiye'de merakla beklenen zam hakkında sanatçıların da zaman zaman açıklamaları oluyor. Burcu Biricik de "İşçilerin, asgari ücretle geçinenlerin yaşamlarında büyük bir değişiklik yapacak miktarda asgari ücret zammını beklediğini" ifade etti.

Öte yandan asgari ücret ile çalışan milyonlarca işçinin de gözü kulağı bu zamda olacak. Gelecek hafta açıklanması beklenen asgari ücret 2022 zammı açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

 

 

Camdaki Kız Burcu Biricik asgari ücret teklifini açıkladı! ile ilgili etiketler Kanal D asgari ücret Burcu Biricik Camdaki Kız camdaki kız nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.