Camdaki Kız bugün mü var mı? Camdaki Kız dizisi bu hafta neden yok?

Bayram haftasında Camdaki Kız izleyenlerine şok bir haber geldi. Hem koronavirüs süreci hem de bayram olmaması sebebi ile Camdaki Kız 6. bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Camdaki Kız bu hafta neden yok?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Camdaki Kız dizisi bu hafta hayranlarını biraz üzecek. Ramazan Bayramı nedeniyle bu hafta yapımlara ara verilen kanallar arasında Kanal D’de yer alınca Camdaki Kız dizisi için biraz daha beklemek zorunda kalınacak.

CAMDAKİ KIZ NEDEN YOK?

Camdaki Kız dizisinin 6. yeni bölümünün bu hafta 13 Mayıs Perşembe akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Bunun nedeni olarak ise Ramazan Bayramı atili gösterildi.

Camdaki Kız bugün mü var mı? Camdaki Kız dizisi bu hafta neden yok?

CAMDAKİ KIZ 6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Camdaki Kız 6. yeni bölümü gelecek hafta 20 Mayıs Perşembe akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

CAMDAKİ KIZ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Nalan, Feride’nin tepkilerinden çekindiğinden dolayı annesine gerçeklerden bahsedemez. Basına sızan fotoğraflar sonrasında krizi bir türlü atlatamayan Koroğlu Ailesi, Nalan’ın son anda yüzükleri atması ile bir çıkmazın eşiğine gelir. Bu ani kararın hemen akabinde olan biteni kameralardan izleyen Muzo’da her şeyin farkına varmıştır.

Feride’de Sedat’ın Cana’ya aldığı bilekliği henüz bilmediğinden Nalan’ı zorla ayrılık kararından döndürme gayreti içerisindedir. Nalan büyük bir aşk acısı yaşamaya devam ederken neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışmaktadır.

Camdaki Kız bugün mü var mı? Camdaki Kız dizisi bu hafta neden yok? - Resim : 2

Nalan’ın yüzüğü atmasının ardından Koroğlu Malikanesi adeta yangın yerine dönmüştür. Rafet sonunda daha fazla dayanamayarak Sedat’ı evlatlıktan reddedeceğini söyler. Bu Sedat için bardağı taşıran son hamle olacaktır. Ve Sedat sonunda evi terk eder. Ama bu öfke, ona pahalıya mal olacak ve geçireceği kaza hayatını bir anda alt üst edecektir.

 

Camdaki Kız bugün mü var mı? Camdaki Kız dizisi bu hafta neden yok? ile ilgili etiketler Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.