Camdaki Kız Begüm Hande Erçel oluyor! Muzo'nun gerçek aşkını oynuyor!

Oyuncu Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisinden bu yana ekrana ara verdi. Ancak ortaya atılan bomba iddiaya göre oyuncu Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a transfer oluyor. Resmi açıklama geldi.

Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi sürpriz bir transfer haberiyle sarsıldı. İddiaya göre Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan vev Devrim Yakut'un oynadığı Camdaki Kız'a son yılların en büyük oyuncu transferi gerçekleşmek üzere.

Sevgilisi Kerem Bürsin ile başrol oynadığı Sen Çal Kapımı dizisiyle uluslararası bir üne kavuşan Hande Erçel Camdaki Kız dizisine transfer oluyor. Geçtiğimiz günlerde ekrana dönüş sinyali veren güzel oyuncu, "Yakında ekranda olacağım" demişti.

Hande Erçel 'bazlama surat' davasında bin lira tazminat kazandı -  08.06.2021, Sputnik Türkiye

Her bölümüyle fark yaratan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Hande Erçel'in oynayacağı rol de belli oldu. Buna göre Camdaki Kız dizisine Begüm karakteri ile katılacak olan oyuncunun Muzo'nun gerçek aşkını oynacağı öne sürüldü.

Hande Erçel, Camdaki Kız dizisinde mi oynayacak? - HaberMotto

Geçtiğimiz günlerde rol alacağı ilk sinema filmi Mest-i Aşk'ın setinden fotoğraflar paylaşan başarılı oyuncu filmde Kimya Hatun karakterini canlandıracak. İran Türkiye ortak yapımı olan film Erçel'in uluslararası platformda yayınlanacak ilk filmi olacak.

Camdaki Kız Begüm Hande Erçel oluyor! Muzo'nun gerçek aşkını oynuyor! ile ilgili etiketler Hande Erçel Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.