Camdaki Kız Altın Kelebek'e damga vurdu! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan tarihi ödül konuşması!

47. Altın Kelebek Ödülleri'ne Camdaki Kız dizisi damga vurdu. Kanal D'de yayınlanan dizinin yaratıcısı Psikyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nın ödül alırken yaptığı konuşma bugüne kadarki en samimi konuşma oldu.

47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri Zorlu PSM'de düzenlenen törende sahiplerini buldu. Ödül töreninin sunucuları Cem Davran ve Çağla Şıkel yaptı.

Altın Kelebek Ödülleri'nde ise yılın en iyi dizisi Camdaki Kız seçildi. Geçtiğimiz sezondan bu yana en çok izlenen diziler arasında yer alan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizi 47. Altın Kelebek Ödülleri'nden Yılın En İyi Dizisi seçildi. Ödülü ise kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu aldı.

Camdaki Kız 22. Bölüm Fragmanı izle! Camdaki Kız Yeni Bölüm İlk Sahne

Törene katılan Gülseren Budayıcıoğlu yaptığı konuşmayla bugüne kadarki en samimi ve görkemli konuşmaya imza attı. İşte Camdaki Kız'ın yaratıcısı Budayıcıoğlu'nuhn tarihi konuşması..

"Öncelikle bu kadar güzel ve yakışıklı insanın bir arada olduğu bir topluluğa bakmak çok hoş. Hayalimdi oldu. Çok değişiklik yollardan geldim buralara... Araya 40 yıllık bir doktorluk serüveni girdi. Sonra tekrar televizyonlara döndüm. Mesleğim bana çok şey öğretti ama daha fazlasını sıkıntısını dinlediğim insanlardan öğrendim. "

Camdaki Kız Altın Kelebek'e damga vurdu! Gülseren Budayıcıoğlu'ndan tarihi ödül konuşması! ile ilgili etiketler Kanal D Camdaki Kız Altın Kelebek Ödülleri Gülseren Budayıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.