Camdaki Kız’da Sedat Nalan’ı fena yakaladı!

Perşembe akşamlarının ilgi gören dizilerinden Camdaki Kız’da Sedat Nalan’ın yalanını yakaladı.

Her hafta perşembe günü yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yerini alan Camdaki Kız dizisi son bölümüyle geceye damga vurdu. Nalan ve Hayri aşkı yeniden alevlenirken, Sedat, Nalan’ın yalanını yakaladı...

NALAN PİŞMAN OLUYOR

Nalan'ı kaçıran Hayri, konuşmak için kendi evine götürdü. Nalan ile Hayri bir süre konuştuktan sonra, Nalan duygularına hakim olamadı ve Hayri ile öpüşmeye başladı. Hayri ile birlikte olan Nalan, pişman oldu ve apar topar evden çıkmak istedi. Nalan'ın telaşlı halini Gören Hayri ise anlam veremedi. Nalan evden çıkarken Hayri'ye bir daha aramaması için uyarıda bulundu.

SEDAT VE EMİR YUMRUK YUMRUĞA

Sedat ile aynı gece kulübünde eğlenen Selen, çıkarken Sedat'ın yanına gitti. Asistanıyla eğlenen Sedat, Selen'i görünce çok şaşırdı. Selen, Sedat üzerinde baskı kurduğu an, Emir'i gördü. Bu sefer Sedat üste çıktı ve Emir ile tartışmaya başladı. İkilinin kavgasını ise güvenlik görevlileri ayırdı.

NALAN YALAN SÖYLÜYOR

Nalan'a ulaşamayan Gülcihan ortalığı birbirine kattı. Hayri'nin yanından çıkan Nalan, ev halkına ne yalan söyleyeceğini düşündü. Nalan'ın aklına ise Billur'dan yardım istemek geldi. Nalan'ın Billur ile birlikte söylediği yalana bütün ev halkı inansa da Muzo inanmadı. Nalan’a gerçekleri soran Muzo, dürüst bir cevap alamadı.

HAYRİ YİNE NALAN’IN PEŞİNDE

Sabah erken saatlerde annesinin kabristanına giden Nalan, annesiyle dertleşirken bir anda Hayri’yi gördü. Hayri’nin gelmesine sinirlenen Nalan, karşısına çıkmaması için konuştu. Hayri ise Nalan’ı ayrılmamak için ikna etmeye çalıştı. O sırada Nalan’ın telefonu ısrarlı bir şekilde çaldı. Arabaya giden Nalan, Sedat’ın görüntülü aramasını açtı. Sedat ise Nalan’a karşı çok kırıcı ve kuralcı konuştu.

GÜLCİHAN YIKILIYOR

Emir ile Selen’in gece kulübünde eğlendiğini Sedat annesine söyledi. Duyduklarına inanamayan Gülcihan, Selen’in telefonundan Emir’e mesaj atarak buluşma ayarladı. Emir ile yüz yüze gelen Gülcihan tam hesap soracakken, Emir uzun zamandır Selen ile birlikte olduklarını söyledi. Gülcihan ise fenalaştı. Eve kendini zor atan Gülcihan yere yığılıp kaldı.

SEDAT VE NALAN ŞİRKETTE KAVGA ETTİ

Nalan’ın üzerine gelen Sedat, şirkete gelmesini emretti. Nalan ise şirkete gittiğinde bu tavrının nedenini sordu. Sedat maço tavırlar ile üste çıkmaya çalışınca Nalan öfkelendi. Billur’u da alıp ofisten çıktı.

MUZO, HAYRİ’NİN KAPISINA DAYANDI

Nalan’ın yalanlarına inanmayan Muzo, Hayri’nin evine gitti. Nalan’ın son hallerinin iyi olmadığını ve Nalan’ı üzecek şeyler yapmaması için Hayri’yi uyaran Muzo, Hayri’den “Bu iş bitti” cevabını aldı.

NALAN’IN YALANI ORTAYA ÇIKTI

Sedat’a sinirli bir şekilde şirketten çıkan Nalan, asansörü beklerken Billur ile akşam için plan yaptılar. Sedat’ın yeni asistanı ise Nalan’ı gizli gizli dinledi. Akşam Nalan ile Sedat’ın telefonda konuştuğunu duyan asistan kız, telefonu kapatınca Nalan’ın yalan söylediğini ve akşam gidecekleri mekanın adını verdi. Sedat ise asistan kızdan adresi alıp mekana gitmek için yola çıktı.

Kebapçıya giden Nalan ve Billur, tam oturacakken Hayri, Billur’u aradı. Nalan ve Hayri’yi barıştırmak isteyen Billur ise nerede odluklarını söyledi.

LEVENT BÜTÜN GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Akşam eve gelen Selen, Gülcihan’ın fenalaştığını duyunca hemen yanına çıktı. Selen’den Emir konusunda hesap soran Gülcihan, sesi yükseltti. O sırada evin içinde Selen’i arayan Levent, konuşmanın bir kısmını duydu.

SEDAT BASKIN YAPIYOR

Nalan, Hayri ve Billur, yemek yerken bir yandan eski anılardan konuşmaya başladı. İlk yedikleri kebabı anlatan Billur, Hayri’den yine aynı dürümü yapmasını istedi. Hayri ise etlere bakmak için ustanın yanına gitti. O sırada asistanının verdiği adrese giden Sedat, kapıdan girer girmez Nalan ile göz göze geldi. Hayri’nin masada olmaması her iki taraf içinde büyük şanstı.

Camdaki Kız’da Sedat Nalan’ı fena yakaladı! ile ilgili etiketler Kanal D dizi Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.