Camdaki Kız 6. bölüm fragmanı izle

Camdaki Kız 5. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 6 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D'de yeni bölümü yayınlanan Camdaki Kız bu akşam 5. son bölümü ile ekrana geldi. Nalan'ın hikayesinin anlatıldığı ve başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kızı 6. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti. Her Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü internet ve sosyal medyada yoğun ilgiye neden olan Camdaki Kız dizsinin takipçileri yine bu akşam da oldukça fazla etkileşime neden oldu.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrol oynadığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız 6. bölüm fragmanı izlemek isteyenler için detaylar haberimizde.

Camdaki Kız dizisinin merakla beklenen 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Nalan'ın terk ettiği Sedat, babası tarafından evlatlıktan reddedildi. Bu durumu kaldıramayan Sedat, evden ayrıldı. Gece yarısı Selen'e gelen telefonla tüm aile yıkılırken Nalan da öğrendikleri karşısına şok oluyor. Aynı anda Nalan'ın da telefonu çalışıyor ve kötü bir geliyor. Sedat'a ne olduğu ise yeni bölüm fragmanında ortaya çıkacak.

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜM FRAGAMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

5. bölüm Camdaki Kız yeni bölüm izle, Kanal D Camdaki Kız 5. bölüm

Camdaki Kız 6. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız 6. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.