Camdaki Kız 58. bölüm izle! Kanal D Camdaki Kız tek parça full

CAMDAKİ KIZ 58. BÖLÜM İZLE ile Kanal D ekranlarında. Perşembe akşamlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm dizi bitiminde Youtube platformunda olacak.

CAMDAKİ KIZ 58. BÖLÜM İZLE ile 24 Kasım akşamında Kanal D ekranlarında.

Perşembe’nin en çok izlenen yapımlarından biri olan ve başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Cana’nın bebek itirafı üzerine konağa gelen Nalan, hem Sedat’la hem de tüm Koroğlu ailesi ile yüzleşir.

Camdaki Kız 58. bölüm full izle

Tüm ısrarlara ve Feride’ye rağmen evi terk eden Nalan; soluğu Billur’un yanında alır. Sedat; Cana’dan hesap sormak için Cana’nın Alp’le yaşadığı eve gidince Alp’le yeni bir kavgaya tutuşur. Feride’nin de Sedat’ın da Nalan’ın gidişini kabullenmeye niyeti yoktur. Hayri ise yine tüm desteğiyle Nalan’ın yanındadır. Nalan ise bu desteğe kayıtsız kalamaz.

CAMDAKİ KIZ 58. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız 58. bölüm izle! Kanal D Camdaki Kız tek parça full ile ilgili etiketler Camdaki Kız Kanal D

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.