Camdaki Kız 52. bölüm full izle ekranı❗ Kanal D Camdaki Kız son bölüm tekrarı

Camdaki Kız 52. bölüm ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Perşembe akşamlarında izleyenlerinin karşısına çıkan ve başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünü kaçıranlar için; Camdaki Kız 52. bölüm tek parça full izle ekranı…

Camdaki Kız 52. bölüm ile 13 Ekim akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Rafet sonunda boşanma kararı aldığını ailesine açıklamıştır.

CAMDAKI KIZ 52. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sedat’tan olan bebeğini aldırmayan Cana, bunu haber alan Alp’in elinden zor kurtulmuştur. Sedat ile bazı sorunları olduğunu önce Muzo’ya sonrada Feride’ye anlatan Nalan hiç beklenmedik bir şekilde Feride’nin desteğiyle karşı karşıya kalmıştır.

Camdaki Kız 52. bölüm full izle ekranı❗ Kanal D Camdaki Kız son bölüm tekrarı

Muzo’da son yaşananlarla birlikte Nalan ile Hayri arasındaki gelişmeleri öğrenmeye çalışırken konağın bahçesinde sürpriz bir isimle karşılaşmıştır. Selen de geçmişinden gelen biriyle yüzleşmek zorundadır.

Cana, Gülcihan’ın yanına sığınırken son ziyaretiyle Selin’i şaşkınlık içerisinde bırakan Emir ona şirketlerinin aralarındaki işi halletmek için akşam yemeği teklifinde bulunmuştur. Nalan’da Sedat ile ayrılma fikrini bir kez daha düşünürken onu otelde yakalamıştır. Rafet’te ailesine Gülcihan’la boşanacağını açıklarken Hayri’de konağın bahçesinde Pera’ya rast gelmiştir.

CAMDAKİ KIZ 52. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız 52. bölüm full izle ekranı❗ Kanal D Camdaki Kız son bölüm tekrarı ile ilgili etiketler Camdaki Kız Camdaki Kız son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.