Camdaki Kız 5. bölüm izle

Camdaki Kız 5. bölüm ile yayında. Kanal D ekranlarının Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi son bölümü ile izleyenlerinin karşısında. İşte Camdaki Kız 5. bölüm Youtube izle ekranı…

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız, 6 Mayıs Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında.

Her bölümü ile olay yaratan dizilerden birisi olan ve reyting rekorlarını alt üst eden Camdaki Kız dizisinin 5. son bölümünde; Nalan, Feride’nin tepkilerinden çekindiğinden dolayı annesine gerçeklerden bahsedemez.

Basına sızan fotoğraflar sonrasında krizi bir türlü atlatamayan Koroğlu Ailesi, Nalan’ın son anda yüzükleri atması ile bir çıkmazın eşiğine gelir. Bu ani kararın hemen akabinde olan biteni kameralardan izleyen Muzo’da her şeyin farkına varmıştır.

Camdaki Kız 5. bölüm izle

Feride’de Sedat’ın Cana’ya aldığı bilekliği henüz bilmediğinden Nalan’ı zorla ayrılık kararından döndürme gayreti içerisindedir. Nalan büyük bir aşk acısı yaşamaya devam ederken neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışmaktadır.

Nalan’ın yüzüğü atmasının ardından Koroğlu Malikanesi adeta yangın yerine dönmüştür. Rafet sonunda daha fazla dayanamayarak Sedat’ı evlatlıktan reddedeceğini söyler. Bu Sedat için bardağı taşıran son hamle olacaktır. Ve Sedat sonunda evi terk eder. Ama bu öfke, ona pahalıya mal olacak ve geçireceği kaza hayatını bir anda alt üst edecektir.

CAMDAKİ KIZ 5. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız 5. bölüm izle ile ilgili etiketler Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.