Camdaki Kız 4. bölüm fragmanı

Camdaki Kız 4. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 22 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 4. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan harekete geçti. Dizinin sosyal medya hesaplarında Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız 4. bölüm fragmanı bu akşamdan itibaren izleyicinin radarında olacak. 22 Nisan akşamı yayınlanan son bölüm sonrası da dizinin fanları Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer'in rol aldığı ve her Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat ve Cana'nın gizli buluşması ifşa oluyor! Nalan ile evlilik hazırlığında olan Sedat, Cana ile görüşmeye devam eder. Ancak bu sefer buluşmaları gizli kalmaz. Fotoğraflar basına sızınca başta babası Rafet olmak üzere herkes çıldırır.

Camdaki Kız 3. bölüm izle tek parça! Camdaki Kız son bölüm full izle! - Son  Dakika Magazin Haberleri

Diğer taraftan Nalan, annesi Feride'nın baskılarına boyun eğmeye devam eder. Sedat ile Nalan'ın görüşmesinden hoşlanmayan Feride dozajını git gide artırır. Nalan oldukça zor durumdadır. Annesinin çocukluğundan beri yaptıkları artık dayanılmaz bir hal almıştır.

Sedat, babasının tepkileri karşısında bir karar almak zorunda kalıyor! Hayatıyla ilgili önemli bir seçim yapmak zorunda kalan Sedat, ne yapacak? Nalan, gazetede gördüklerinden sonra nasıl bir durumun içinde kalacak?

CAMDAKİ KIZ 4. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Camdaki Kız 4. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız 4. bölüm fragmanı camdaki kız yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.