Camdaki Kız 3. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Camdaki Kız oyuncu kadrosu

Camdaki Kız 3. sezon için geri sayım başladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız 47. bölümle sezon finali yapmıştı. İşte, yeni sezonda Camdaki Kız oyuncu kadrosu...

Camdaki Kız 3. sezon iyi heyecanlı bekleyiş başladı. İlk iki sezonuyla adından sıkça söz ettiren Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, 16 Haziran Perşembe akşamında yayınlanan 47. bölümüyle sezon finali gerçekleştirmişti.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın oynadığı Camdaki Kız dizisinin 3. sezonu için hayranları takibe devam ederken yeni bölüm fragmanı içinde heyecanlı bekleyiş başladı.

Camdaki Kız 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

16 Haziran tarihinde 47. bölümle sezon finali gerçekleştiren Camdaki Kız 3. yeni sezonunun 2022 yılının Eylül ayı sonlarına doğru başlaması bekleniyor. Camdaki Kız 48. bölüm fragmanının ise Ağustos ayı sonlarına doğru yayınlanması gerekiyor.

Camdaki Kız 3. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Camdaki Kız oyuncu kadrosu

Camdaki Kız Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat’la yüzleşmesi için onu konağa getirdi ancak yine gerçeği öğrenemedi. Rafet’ten intikamını almaya kararlı olan Pervin, Gülcihan ve Cavit’in geçmişini Rafet’e anlattı. Pera ise, bıraktığı bir notla Muzo’yu düğün günü terk etti.

Camdaki Kız’ın sezon finaline ise Nalan ve Hayri arasında yaşananlar damga vurdu. İkilinin yakınlaşması ile final yapan dizide yeni sezonda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Camdaki Kız 3. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Camdaki Kız oyuncu kadrosu - Resim : 2

Camdaki Kız Oyuncu Kadrosu

Burcu Biricik - Nalan
Cihangir Ceyhan - Hayri
Selma Ergeç - Selen
Enis Arıkan - Muzo
Feyyaz Şerifoğlu - Sedat
Nur Sürer - Feride
Şerif Erol - Adil
Hande Ataizi - Cana
Tuğrul Tülek - Levent
Nihal Menzil - Hafize
Hamza Yazıcı - Tako
Feri Baycu Güler - Döndü
Merve Polat - Billur
Devrim Yakut - Gülcihan
Tamer Levent - Rafet
Engin Şenkan - Cavit
Laçin Ceylan - Pervin Pekiner
Leyla Feray - Para Pekiner

Camdaki Kız 3. sezon ne zaman başlıyor? 2022 Camdaki Kız oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler Camdaki Kız camdaki kız 3. sezon camdaki kız 48. bölüm fragmanı Camdaki Kız yeni sezon Camdaki Kız oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.