Camdaki Kız 3. bölüm izle! Camdaki Kız 3. son bölüm tekrarı ne zaman, hangi günler?

Camdaki Kız 3. bölüm ile Kanal D’de. Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız 3. bölüm tekrarı ne zaman, hangi günler yayınlanıyor sorusunun cevabı burada. İşte Camdaki Kız 3. bölüm full izle linki.

Camdaki Kız dizisi 3. bölüm ile 22 Nisan akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Bir magazincinin izinsiz olarak çektiği fotoğraflar sonrasında Sedat zor duruma düşerken Sedat’ın kendine ait özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan neye uğradığını şaşırır.

Camdaki Kız 3. bölüm izle! Camdaki Kız 3. son bölüm tekrarı ne zaman, hangi günler?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ BÖLÜM TEKRARI NE ZAMAN, HANGİ GÜNLER?

3. Bölüm Tekrarı - 24 Nisan Cumartesi: 00.15

3. Bölüm Tekrarı - 25 Nisan Pazar: 14.00

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Bir şeylerin ters gittiğine inanan Feride ise bu durum karşısında çıldırarak Nalan’a olan baskıyı iyice arttırır. Nalan’ın gizli dairesinden birine bahsedeceği endişesine kapılan Sedat da Cana’yla buluşmaya karar verir. Cana da yaşananların sonrasında Nalan ile konuşarak durumu bir an önce düzeltmesini tembihler.

Sedat da Nalan ile konuşarak özel dairesinde gördüklerinin kendisine ait olmadığını söyler. Nalan da yapacak bir çaresi bulunmadığından ona istemese de inanmak durumunda kalır. Sevdiği adamla evleneceği için oldukça mutludur. Sedat ise yaklaşan felaketten habersiz bir şekilde sorunu çözdüğünü sanmaktadır.

Ancak hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmamaktadır. Fotoğraflar, Koroğlu malikanesine bomba gibi düşerken Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemek için büyük bir mücadele verirler.

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız 3. bölüm izle! Camdaki Kız 3. son bölüm tekrarı ne zaman, hangi günler? ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.