Camdaki Kız 3. bölüm izle!

Camdaki Kız 3. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 22 Nisan akşamında Kanal D yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 3. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız 3. bölüm ile 22 Nisan Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Camdaki Kız dizisinin 3. son bölümünde; Bir magazincinin izinsiz olarak çektiği fotoğraflar sonrasında Sedat oldukça zor anlar yaşar. Sedat’ın kendine ait özel dairesinde gördüklerine bir anlam veremeyen Nalan yaşadıklarını kimseye de anlatamaz.

Camdaki Kız 3. bölüm izle!

Bir şeylerin ters gittiğine inanan Feride ise bu durum karşısında çıldırarak Nalan’a olan baskıyı iyice arttırır. Nalan’ın gizli dairesinden birine bahsedeceği endişesine kapılan Sedat da Cana’yla buluşmaya karar verir. Cana da yaşananların sonrasında Nalan ile konuşarak durumu bir an önce düzeltmesini tembihler.

Sedat da Nalan ile konuşarak özel dairesinde gördüklerinin kendisine ait olmadığını söyler. Nalan da yapacak bir çaresi bulunmadığından ona istemese de inanmak durumunda kalır. Sevdiği adamla evleneceği için oldukça mutludur. Sedat ise yaklaşan felaketten habersiz bir şekilde sorunu çözdüğünü sanmaktadır.

Camdaki Kız 3. bölüm izle! - Resim : 2

Ancak hiçbir sır sonsuza kadar gizli kalmamaktadır. Fotoğraflar, Koroğlu malikanesine bomba gibi düşerken Selen, Nalan ve ailesi görmeden, fotoğrafların basılmasını engellemek için büyük bir mücadele verirler.

CAMDAKİ KIZ 3. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız 3. bölüm izle! ile ilgili etiketler Camdaki Kız 3. bölüm Camdaki Kız son bölüm Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.