Camdaki Kız 3. bölüm fragmanı

Camdaki Kız 3. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 15 Nisan 2021 Perşembe akşamı ikinci bölümü yayınlanan Camdaki Kız reytinglerde de başarıyı yakaladı. Burcu Biricik'i Nalan karakteri ile izlediğimiz ve annesi olan diyalogları ilgi çeken Camdaki Kız 3. bölüm fragmanı izlemek isteyenler harekete geçti. Peki Camdaki Kız 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı ve oyuncu kadrosunda Yeşilçam'ın usta ismi Nur Sürer'in de bulunduğu Camdaki Kız dizisi 15 Nisan akşamı 2. son bölümü ile ekrana geldi. Nur Sürer'in Nalan'ın annesi olarak karşımıza çıktığı dizide geçtiğimiz hafta bekaret ve namus kavramları çok tartışılmıştı.

Camdaki Kız Nalan karakterinin korse giydiği sahneleri olay yaratan Camdaki Kız dizisi bu akşam yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Peki Camdaki Kız 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız 2. Bölüm Fragmanı İzle

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Camdaki Kız 3. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Kanal D camdaki kız 3. bölüm fragmanı camdaki kız yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.