Camdaki Kız 28. Bölüm Fragmanı: İnandığı Her Şey Çöp Olan Nalan'ın Evlilik Planı Deşifre Oldu!

Camdaki Kız 28. bölüm fragmanı için geri sayım başladı. Perşembe akşamı yayınlanan dizinin son bölümünde Nalan, Sedat'ın sakladığı gerçekleri öğrendi. Hayal kırıklığı yaşayan Nalan, evliliği bitirmeye hazırlanıyor. İşte Camdaki Kız 28. bölüm fragmanı izle...

Camdaki Kız 28. bölüm fragmanı iple çekiliyor. İki haftalık aranın ardından bomba gibi dönüş yapan dizinin son bölümünde Nalan, Sedat'ın sakladığı gerçekleri öğrendi. Aşk olan inancı yerle bir olan Nalan Sedat'la evliliğini bitirecek mi?

Sedat'ın Nalan'a kendisini bırakmaması için yalvardığı sahneler sosyal medyada tepkilere neden oldu. Diğer yandan Feride'nin bu evliliğin devamı için Sedat'a destek sözü ise Camdaki Kız izleyenlerine sinir krizi geçirtti.

Sedat her yerden ayrı ayrı darbe yemektedir. Nalan Sedat’a içindekileri haykırırken bir taraftan da Muzo ile arası açılır. Cavit ise başta Sedat olmak üzere tüm Koroğlu ailesini kıskacına almıştır. Cana ve Sedat yakalanınca artık Cana dayanamaz ve Rafet’in karşısına çıkar. Sedat ve Nalan ise oldukça şaşkındır.

27 Ocak 2022 Perşembe akşamı yeni bölümü ekrana gelecek olan Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak?

 

 

 

Camdaki Kız 28. Bölüm Fragmanı: İnandığı Her Şey Çöp Olan Nalan'ın Evlilik Planı Deşifre Oldu! ile ilgili etiketler Kanal D Camdaki Kız Camdaki Kız Fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.