Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı - 11 Kasım 2021

Camdaki Kız 20. bölüm fragmanı için izleyenler heyecanlı bekleyişe başladı. 11 Kasım 2021 akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak Camdaki Kız son bölümüne Nalan'ın konaktan gidişi damgasını vuracak. Peki, Camdaki Kız 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Camdaki Kız 20. bölüm fragmanı için dizinin yakın takipçileri son bölümde neler yaşanacağına dair bilgileri araştırmaya başladı. Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız son bölümüne, Nalan’ın konaktan gitme kararı damgasını vururken bunlardan son anda haberdar olan Feride ise kendi yöntemleriyle olaya müdahale etmeye kalkar.

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti

Nalan’ın annesi Feride kızının gittiğini öğrenince soğuk fırtınalar eser. Sedat, canından çok sevdiği Nalan’a boşanmak istediğini söyleyince hayatı alt üst olan Nalan, konağı terk etmek durumunda kalır. Feride ise konağı ziyaret edince de Nalan’ın gittiğini öğrenir ve ortalığı ayağa kaldırır.

Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı - 11 Kasım 2021

Sedat hisselerini Cavit’e satınca bundan haberdar olan Rafet soluğu hemen Cavit’in yanında alır. Levent’in yokluğuna alışamayan Selen’de Nalan’ı ziyaret ederek Sedat’ı geri döndürmek adına ikna etme çabası içerisine girer.

Yönetim kurulundan ayrılmayacağını açıklayan Rafet büyük bir kaosa neden olurken Selen evi terk eder ve Sedat’ta hisselerini Cavit’e satmaya karar verir. Gülcihan’da yaşananlar sonrasında Rafet’i hedef alırken Nalan’da Sedat’tan haber alamadığı için oldukça heyecanlıdır.

Köroğlu konağında her şey alt üst olurken olup bitenler sonrasında yaşananlar hakkında fikir sahibi olan Feride’de sonunda kendi bildiğini yöntemi uygulamaya karar verir.

Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı - 11 Kasım 2021 ile ilgili etiketler Camdaki Kız Camdaki Kız Fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.