Camdaki Kız 2. yeni sezon ne zaman hangi gün başlıyor?

İlk sezonunda bomba etkisi yaratan Camdaki Kız dizisi 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Burcu Biricik’in yeni partnerinin de belli olacağı Camdaki Kız yeni sezon başlıyor sorusu hayranlar tarafından son gelişmeler yakından takip ediliyor. İşte Camdaki Kız 2. yeni sezon tarihi…

Başrollerinde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız dizisi ilk sezon finalinin hemen ardından heyecan içerisine takipçileri tarafından yakından mercek altına alındı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından senaryoya aktarılan ve aynı isimli dizinin ekranlara gelmesi izleyiciler tarafından tam not alarak reyting rekorları kırdı.

Camdaki Kız sezon finalinde en çok merak edilen ise Hayri karakterini kimin canlandıracağı oldu. Feride’nin Cana’ya verdiği gözdağı son bölüme damgasını vururken düğünün hemen akabinde Feride, Cana ile Sedat’ı da yan yana görünce iyice çileden çıkmıştır.

Camdaki Kız 2. yeni sezon ne zaman hangi gün başlıyor?

Camdaki Kız 2. Yeni Sezon Ne Zaman?

İlk sezonu ile final yapan Camdaki Kız dizisinin 2. yeni sezonu 9 Eylül 2021 Perşembe günü başlıyor. Camdaki Kız dizisi yeni bölümleri Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanıyor.

Camdaki Kız dizisi sezon finalinde büyük bir sırrın açığa çıkması da dikkatlerden kaçmadı. Muzaffer ve Sedat, geçmiş zamanda Nalan’a benzeyen sarışın bir kadından hoşlanmışlardır. Muzaffer’in, Sedat'a Nalan'ı hak etmediğini söylemesi sonrasında da Sedat, öfke ile abisine geçmişteki olaydan bahseder. Muzo, Sedat'ı Nalan'ı üzmemesi konusunda bir kez daha sert bir tavırla uyarıda bulunur.

Camdaki Kız 2. yeni sezon ne zaman hangi gün başlıyor? - Resim : 2

Ancak dizinin en can alıcı noktası ise Nalan’ın gözyaşları içinde ağlarken omzuna dokunan Hayri’nin kim olduğudur.

Camdaki Kız 2. yeni sezon ne zaman hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Camdaki Kız Camdaki Kız yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.