Camdaki Kız 2. bölüm izle!

Camdaki Kız 2. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 15 Nisan akşamında Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 2. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi 15 Nisan Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Camdaki Kız dizisinin son bölümünde; Sedat ile Nazan sonunda sözlenir. En yakışıklı gözde bekar Sedat’ın Nalan ile evleneceği haberi ortalığı adeta karıştırır.

Camdaki Kız 2. bölüm izle!

Nalan ile ailesi hafta sonunu geçirmek adına Koroğlu’na ait lüks çiftliğe davetli olarak giderler. Birbirlerini burada ilk defa görecek olan iki aile karanlık sırlarını saklamaya çalışırlarken Nalan da bir anda kendisini Rafet Koroğlu’nun hazırladığı büyük sınavın içinde bulacaktır.

Nalan ve Sedat çifti ailelerinde katıldığı sade bir törenle sözlenirler. Feride’nin gerginliği evlilik yolunda iyice had safhaya kadar çıkarken ansızın çıkagelen bir ziyaretçi herkesi derinden etkiler. Feride’nin o zamana kadar sakladığı büyük sır karanlık dünyaları bir anda aydınlatır.

Camdaki Kız 2. bölüm izle! - Resim : 2

Nalan da adeta bir peri masalı içerisinde gibidir. Sedat tarafından herkesten sakladığı özel dairesine davet alan Nalan, Sedat’la ilgili öğrendikleri karşısında büyük bir sınav için hazırlık yapmaktadır. Bu aşk masalı için artık çok zor engeller Nalan’ı beklemektedir.

CAMDAKİ KIZ 2. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Camdaki Kız 2. bölüm izle! ile ilgili etiketler Camdaki Kız Camdaki Kız 2. bölüm Camdaki Kız son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.