Camdaki Kız 2. yeni bölüm fragmanı izle!

Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. 8 Nisan akşamında Kanal D ekranlarında ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Camdaki Kız dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız 2. yeni bölümü ile 15 Nisan akşamında Kanal D’de.

Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisi 1. bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışan ve hayatını varlık içerisinde devam ettiren Nalan’ın aslında herkesten sakladığı bir sırrı vardır. İşte, Camdaki Kız 2. yeni bölüm fragmanı…

Sedat ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Nalan için zor günler yakındır. Sedat'ın Nalan ile evlenmesine karar veren aileler için çocuklarının fikirlerinin hiçbir önemi bulunmamaktadır. Sedat, Canan ile görüşmeye devam ederken Nalan ise annesinin baskıları ile uğraşmaktadır. Ne yapacağını bilemeyen Nalan için zor günler artık kapıdadır.

Camdaki Kız 2. yeni bölüm fragmanı izle!

Camdaki Kız 1. Bölüm Özeti

Nalan’ın çalıştığı şirketin genç veliahdı Sedat, kendisinden yaşça büyük ve evli bir kadın olan, sosyetik güzel Cana ile uzun yıllardır yasak bir ilişki yaşamaktadır. Şirketin sahibi ve Sedat’ın babası olan Rafet Koroğlu, yıllarca didinip kurduğu Koroğlu imparatorluğunun itibarının, şımarık oğlu Sedat tarafından lekelenmesine izin vermeyecektir.

Rafet, Sedat’ı Cana’dan ayırmak için, onu zorla başka biriyle evlendirmeye karar verir. Ve kader çarkı döner… Sedat ile Nalan’ın yolları kesişir. Hayatı boyunca kendisini babasına ispatlayamamış olan Sedat’ın tek çaresi, daha önce hiç tanımadığı Nalan’la evlenmektir.

Peki Sedat, Nalan’ın hayallerindeki “kurtarıcı prens” midir? Çocukluklarından yaralı olan bu ikili, kavuşup, masallardaki gibi bir aşk yaşayabilecek midir? Yoksa onları bugüne kadar hiç hayal etmedikleri bir karanlık mı beklemektedir?

Camdaki Kız 2. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.