Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı izle

Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Perşembe akşamlarında Kanal D’de ekranlara gelen Camdaki Kız 2. yeni bölüm fragmanı ilk sahne yayınlandı mı?

Camdaki Kız dizisi son bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Burcu Biricik’in oynadığı Camdaki Kız dizisinin tüm heyecan gelecek hafta 2. bölüm ile 15 Nisan Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışan Nalan, ailesini tek evladıdır. Varlık için büyüyen Nalan, en iyi okullarda okumuştur ancak herkesten saklamış olduğu bir sırrı vardır.

Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı izle - Resim : 2

Diğer yandan Nalan’ın çalıştığı şirketin genç veliahdı Sedat, kendisinden yaşça büyük ve evli bir kadın olan, sosyetik güzel Cana ile uzun yıllardır yasak bir ilişki yaşamaktadır. Şirketin sahibi ve Sedat’ın babası olan Rafet Koroğlu, yıllarca didinip kurduğu Koroğlu imparatorluğunun itibarının, şımarık oğlu Sedat tarafından lekelenmesine izin vermeyecektir.

Rafet, Sedat’ı Cana’dan ayırmak için, onu zorla başka biriyle evlendirmeye karar verir. Ve kader çarkı döner… Sedat ile Nalan’ın yolları kesişir. Hayatı boyunca kendisini babasına ispatlayamamış olan Sedat’ın tek çaresi, daha önce hiç tanımadığı Nalan’la evlenmektir.

Peki Sedat, Nalan’ın hayallerindeki “kurtarıcı prens” midir? Çocukluklarından yaralı olan bu ikili, kavuşup, masallardaki gibi bir aşk yaşayabilecek midir? Yoksa onları bugüne kadar hiç hayal etmedikleri bir karanlık mı beklemektedir?

Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Camdaki Kız 2. bölüm fragmanı Camdaki Kız ilk sahne Camdaki Kız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.