Camdaki Kız 12. son bölüm kesintisiz

Camdaki Kız 12. bölüm full izlemek isteyenler için yayında. Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm kesintisiz tek parça izle olarak Youtube platformunda olacak.

Camdaki Kız 12. bölüm full izle linki dizi bitiminde Youtube platformunda. 23 Eylül Perşembe Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız 12. son bölüm kesintisiz tek parça izle olarak dizi bitiminde izleyenler buluşacak.

CAMDAKİ KIZ 12. BÖLÜM FULL İZLE

Nalan, Koroğlu Konağı’na ve yeni hayatına alışmak için daha cesur adımlar atmaya çalışmaktadır. Tako, Nalan’dan güç alarak kendini annesi ile yapacağı görüşmeye hazırlamaktadır.

Nalan’ın kendisini sıkıştıran gazetecilere verdiği cevaplar konakta gergin anlara neden olur ve Rafet’in öfkesinden Nalan da payını alır. Feride’nin karşı eve taşınmış olması ise Muzaffer’in gidiş kararını şimdilik ertelemesine sebep olmuştur.

Camdaki Kız 12. bölüm full izle

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın yayınlanan 12. bölüm tanıtımına Hayri’nin ekranda ilk kez gözüktüğü sahne damgasını vurdu. Geçen sezon finalinden bu yana çok merak edilen Hayri karakterini sevilen oyuncu Cihangir Ceyhan canlandıracak.

Camdaki Kız 12. son bölüm kesintisiz ile ilgili etiketler Camdaki Kız Camdaki Kız son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.