Cam Tavanlar ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda kimler var?

Büyük bir merakla beklenen yaz dizilerinden Cam Tavanlar için geri sayım başladı. Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın oynadığı Cam Tavanlar dizisinin ilk setinden fotoğraflar geldi. Peki, Cam Tavanlar ne zaman başlıyor?

Yaz dizileri arasında reyting rekoru kırması beklenen ve başrollerinde yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile Bensu Soral’ın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi için geri sayım başladı. İzleyenler tarafından büyük bir merakla beklenen dizinin çekimleri tam gaz devam ederken Cam Tavanlar’ın yaz aylarına damga vurması beklenmekte.

Henüz diziler sezon finaline doğru adım adım giderken yaz dizilerinden öne çıkanlar şimdiden reklamlarını yapmaya başladı. Yaz aylarında ekranlara gelerek iyi bir imaj bıraktıktan sonra yoluna yeni sezonda da devam etmek kararı almayı bekleyen Cam Tavanlar da bu yapımların arasında yer almakta.

Cam Tavanlar ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda kimler var?

Son olarak İçerde dizisinde Melek karakterini canlandıran Bensu Soral ile Vatanım Sensin ve Çukur dizilerinde sergilediği oyunculuğu ile adından söz ettiren Kubilay Aka’nın başrollerde oynadığı Cam Tavanlar dizisi için geri sayım resmen başladı.

CAM TAVANLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İki başarılı oyuncunun aynı sahnede yer alacağı Cam Tavanlar dizisi için çekimlerin devam ettiği bilgisi gelirken dizinin konusu ile de ekranlarda büyük bir sansasyon yaratması bekleniyor. OJO Pictures imzalı olan ve Show TV ekranlarında yayınlanacak Cam Tavanlar için diğer oyuncu kadrosu da şimdiden fırtına etkisi yaratıyor.

Cam Tavanlar ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

Başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın yer aldığı Cam Tavanlar dizisinin Haziran ayında Show TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

CAM TAVANLAR OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrollerini Kubilay Aka ile Bensu Soral’ın paylaştığı Cam Tavanlar dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça tanıdık isimler yer alıyor.

Cam Tavanlar ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 3

En Son Babalar Duyar dizisinden tanıdığımız Hatice Aslan ile birlikte Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nilüfer karakterine hayat veren Ayten Soykök, Çukur dizisinde Timsah Celil karakteri ile tanınan Ahmet Melih Yılmaz, Yeni Hayat dizisinde Bekir karakteri ile adından söz ettiren Aziz Caner İnan ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sevilen isimlerinden Alper Kut da Cam Tavanlar da yer alacak.

 

Cam Tavanlar ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Cam Tavanlar Cam Tavanlar dizisi Cam Tavanlar oyuncuları Cam Tavanlar oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.