Call To Victory ne demek? Sahibi kim? Ayşegül Kurtel kimdir? Nereli?

94. Gazi Koşusu’nun favorisi olan 3 yaşlı İngiliz safkan Call To Victory şimdiden gündem oldu. Call To Victory ne demek? Call To Victory sahibi kim? Ayşegül Kurtel kimdir? Nereli? İşte detaylar…

94. Gazi Koşusu’nda en büyük favorilerden birisi olan Call To Victory isimli 3 yaşlı İngiliz safkanı şimdiden herkesin gözdesi haline geldi. At yarışçılığının derbisi olarak gösterilen Gazi Koşusu’na jokey Ahmet Çelik ile katılacak olan Call To Victory isimli safkanın ne demek olduğu da yarış severler tarafından araştırılıyor. Peki, Call To Victory ne demek? Call To Victory sahibi kim?

CALL TO VİCTORY NE DEMEK?

Call To Victory, İngilizce’de ‘Zafere Çağrı’ anlamına geliyor. 94. Gazi Koşusu’nda favori olan Call To Victory isimli İngiliz safkanının sahibi ise Ayşegül Kurtel’dir.

AYŞEGÜL KURTEL KİMDİR?

Son 10 yarışında sahibi Ayşegül Kurtel'e 3,9 milyon lira kazandıran Call To Victory isimli İngiliz safkanı daha öncenden de dediğimiz gibi 94. Gazi Koşusu’nunda favorisi. Son yarışı olan 2200 metre çim pistteki Sait Akson Koşusu dahil son 10 yarışında birinci olarak potayı bulan Call To Victory’nin sahibi Ayşegül Kurtel, Kurtel harasının sahipleri arasındadır.

Call To Victory ne demek? Sahibi kim? Ayşegül Kurtel kimdir? Nereli? ile ilgili etiketler Call To Victory gazi koşusu Ayşegül Kurtel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.