Call of Duty mobil ne zaman çıkıyor?

Call of Duty mobil ne zaman çıkıyor? Savaş oyunlarının atası sayılabilecek efsane oyun serisi Call of Duty (COD) mobil oyununun çıkacağını duyurdu. Battle Royale oyun modunun son dönemde yaygınlaşmasıyla birlikte bu platformda bir oyun çıkartan ve bilgisayarda büyük başarı yakalayan Call of Duty, mobil arenaya da giriş yapacağını duyurdu. Bu gelişmenin ardından konu incelenmeye başladı. Peki Call of Duty mobil ne zaman çıkıyor? COD mobile ücretli mi? Detaylar haberimizde...

Call of Duty mobil ne zaman çıkıyor? Efsane savaş oyunu serisi Call of Duty, son dönemde yaygınlaşan Battle Royale oyun moduna uygun bir mod geliştirmişti. Bilgisayar alanında büyük başarıya ulaşan Call of Duty'nin (CoD) mobil arenaya da gireceğinin açıklanmasının ardından büyük bir heyecan oluştu. Peki Call of Duty mobil ne zaman çıkıyor? COD mobile ücretli mi? Call of Duty telefona mı çıkıyor? İşte ayrıntılar...

Call of Duty mobil ne zaman çıkıyor?

CALL OF DUTY MOBİL NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Oyun endüstrisinde son dönemde mobil oyunlar büyük sıçrama yarattı. Bilgisayar oyunu ayarında çıkan mobil oyunlar kullanıcılar tarafından büyük rabet görüyor.

Bu gerçeğin farkına varan bazı büyük oyun firmaları, markalarını mobilde geliştirmenin yollarını arıyor. Bunlardan son dikkat çeken hamle ise Call Of Duty'den geldi.

PUBG'YE RAKİP OLUYOR

Dünyanın en gözde savaş oyunlarından olan Call Of Duty'nin mobil versiyonu çıkıyor. Her senede bir çıkan oyunun bilgisayar ve konsol versiyonları bulunuyordu. Mobil oyunun 2019 yaz ayında oyunseverlerin hizmetine sunulacağuı kaydedildi. Avrupa'da, Güney ve Kuzey Amerika'da oynanabilecek olan oyun, Fortnite ve PUBG gibi silahlı oyunlara rakip olma iddiası yaşıyor.

CALL OF DUTY

Call of Duty, II. Dünya Savaşı konulu, Infinity Ward tarafından geliştirilip Activision tarafından dağıtılmış birinci şahıs nişancı türünde bir video oyunudur. Call of Duty serisinin ilk oyunu olmuş ve çıktığı dönemde büyük beğeni toplamıştır. Oyun Medal of Honor: Allied Assault'un yapımcıları tarafından yapılmış ve Medal of Honor serisine sıkı bir rakip olmuştur. 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 ve 1.5 sürümleri bulunmaktadır. Bu sürümlerin en sonuncusu olan 1.5'te oyunun yapısı geliştirilmiş ve yeni oyun haritaları eklenmiştir. Call of Duty serisinin ilk oyunu olduğu için sonraları Call of Duty: Classic olarak da adlandırılmıştır.

12 Kasım 2007 tarihinden itibaren Call of Duty'yi oynamak isteyen Steam kullanıcılarının online oyun mağazasından satın alabilme olanağı sağlanmıştır.

Call of Duty mobil ne zaman çıkıyor? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.