Çalışanlar için sokağa çıkma yasağında çalışma izin belgesi nasıl, nereden alınır? Tam kapanmada muafiyet belgesi indir

Türkiye'de 29 Nisan Perşembe gününden itibaren uygulanmaya başlanacak tam kapanma sürecinde sokağa çıkma yasağından muaf olanlar, bunu belgelemek koşuluyla işlerine gidebilecek. Çalışma izin belgesi ile sokağa çıkma yasağından muaf olunabilecek. Ancak çalışan izin belgesini nereden ve nasıl alacak?

Çalışma izin belgesi nereden ve nasıl alınır? 17 günlük tam kapanma sürecinde uygulanacak sokağa çıkma yasağından muaf olabilmek ve işe gidip gelmek için çalışanlar için izin belgesi şartı getirildi. e devlet üzerinden alınabilecek çalışma izin belgesi ile çalışanlar sorunsuzca işe gidip gelebilecek. 

ÇALIŞMA İZİN BELGESİ NEREDEN VE NASIL ALINIR?

Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günlerde muaf olduğunu belgelemek suretiyle çalışanlar işlerine gidip gelebiliyor. Bu çalışma izin belgesi de www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden temin edilebiliyor.

Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama ekranından alınabilecek çalışma izin belgesi çıktı olarak da alınabilir.

Sokağa çıkma yasağında çalışma izni belgesi nasıl alınır?

E devlet sistemi www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama ekranına tıklamanız gerekiyor. Daha sonra e devlet şifresi ve T.C kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan SGK kaydınızı görüntüleyebilir ve çıktı olarak alabilirsiniz. SGK kaydı almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

* E devlet sistemine giriş yapınız.
* Arama boşluğu kısmına “Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama” yazınız.
* Ekranda gözüken SGK kaydınızı “Dosyayı indir” seçeneğine tıklayarak PDF şeklinde indirin ve çıktısını alın.

Çalışanlar için sokağa çıkma yasağında çalışma izin belgesi nasıl, nereden alınır? Tam kapanmada muafiyet belgesi indir ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs çalışma izin belgesi sgk kayıt belgesl tam kapanma sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.