Çalışanın uyuya kalmasını fırsat bilip hırsızlık yaptılar

İstanbul Taksim'de iki hırsız otel çalışanının uyuyakalmasını fırsat bilerek resepsiyondaki bir miktar parayı ve cep telefonunu çalarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre hırsızlardan biri dışarıda etrafı gözetlerken diğeri ise para ve telefonu aldı. Polis ekipleri görüntülerde tespit edilen iki kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz iki kişi, sabahın erken saatlerinde otele giriş yaptı. Otelin giriş katında bulunan masada uykuda kalan otel çalışanının boşluğunu fırsat bilen şahıslar resepsiyonda bulunan bir cep telefonunu çalarak otelden uzaklaştı.

Cep telefonunu çaldıktan sonra otelden ayrılan iki kişi, dakikalar sonra tekrardan otele geldi. Şahıslardan biri dışarıda gözetmenlik yaparken diğeri resepsiyondaki çekmecede bulunan bir miktar parayı da alarak kayıplara karıştı.

Çalışanın uyuya kalmasını fırsat bilip hırsızlık yaptılar

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ

Otele girerek soğukkanlılıkla hırsızlık yapan şahısların o anları otele ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Çekmecedeki para ve masadaki cep telefonunun yerinde olmadığını fark eden otel çalışanları, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri otele ait güvenlik kameralarını da inceleyerek hırsızlık yapan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Çalışanın uyuya kalmasını fırsat bilip hırsızlık yaptılar - Resim : 2

Çalışanın uyuya kalmasını fırsat bilip hırsızlık yaptılar ile ilgili etiketler İstanbul hırsız otel Para Taksim resepsiyon cep telefonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.