Çalıklardan gelen ses katil yaptı!

Gece geç saatlerde arazide çalışan eniştelerine yardım amaçlı giden Serkan Ş. ve Fatih A., çalılıkların arasından ses duyunca domuz sanıp yanlarındaki tüfeklerle ateş ettiler. Çalılıkların arkası baktıklarında yanına geldikleri Tuncay A. olduğunu gördüler. Hastaneye kaldırılan Tuncay A. kurtarılamadı.

Kahramanmaraş’ta 2 kişi iddiaya göre domuz zannettikleri akrabalarını tüfekle öldürdü.

Çalıklardan gelen ses katil yaptı!

Olay, merkez Onikişubat ilçesine bağlı Fatmalı Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre,  gece geç saatlerde arazide çalışan eniştelerine yardım amaçlı giden Serkan Ş. ve Fatih A., çalılıkların arasından bir ses duydu. Serkan. Ş ve Fatih. A., ellerindeki tüfekle çalılıklara doğru ateş etti. Çalılıkların arkasında vurulan yaralının domuz değil, Fatih A.'nın dayısı, Serkan Ş.'nin eniştesi Tuncay A. olduğu anlaşıldı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Tuncay A. (40) yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Serkan Ş. ve Fatih A. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Çalıklardan gelen ses katil yaptı! ile ilgili etiketler Domuz eniştesini zannedip vurdu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.