Çalhanoğlu'ndan Rodriguez açıklaması

Milan forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez transferiyle ilgili konuştu.

Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a açıklamalar yaptı. Dün akşam kupa maçında attığı iki golle galibiyete büyük katkı yapan Çalhanoğlu, Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Ricardo Rodriguez ile ilgili soruya da cevap verdi.

Çalhanoğlu'ndan  Rodriguez açıklaması

Hakan Çalhanoğlu, Ricardo Rodriguez transferi hakkında, "Bana sordu. Rodriguez, Fenerbahçe'ye çok sıcak baktı. Gelmek istiyordu. Bildiğim kadarıyla olmadı transferi. İstanbul'dan ve Türkiye'den bahsettim ama maalesef olmadı." açıklamasını yaptı.

Çalhanoğlu, "Ibrahimovic ile saha dışında dostluğunuz var mı?" Hakan Çalhanoğlu sorusuna ise "Var desem kimse inanmayacak ama var. Arada sırada beni kahve içmeye çağırıyor. Türkçe bazı kelimeler de biliyor. Türkçe şarkılar da dinliyor. İbrahim Tatlıses'i çok seviyor." cevabını verdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN RİCARDO RODRİGUEZ SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE:

"Bana sordu. Rodriguez, Fenerbahçe'ye çok sıcak baktı. Gelmek istiyordu. Bildiğim kadarıyla olmadı transferi. İstanbul'dan ve Türkiye'den bahsettim ama maalesef olmadı."

Çalhanoğlu'ndan  Rodriguez açıklaması - Resim : 2

Çalhanoğlu'ndan Rodriguez açıklaması ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Hakan Çalhanoğlu Milan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.