Caleb Ekuban: Bugün ben, yarın Djaniny, Afobe...

Trabzonspor'da son 5 maçta 3 gol atan Caleb Ekuban, performansıyla ilgili sorulan bir soruya, "Şu an benim zamanım ve golleri ben atıyorum. Bundan sonra belki de Afobe atacak, Djaniny atacak. Bizler forvetiz, işimizi yapmaya çalışıyoruz. Sahada olduğum sürece kendimi iyi hissediyorum demektir. Hangi pozisyonda oynarsam oynayayım, takıma katkı sağlamak hedefim" cevabını verdi.

Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'u 0-1 geriden gelip 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da moraller yerine geldi. Bordo-Mavili futbolcuların maç sonu görüşleri şöyle:

Serkan Asan: "Bugün kazandığımız için takım olarak, camia olarak çok mutluyuz. Bu takımın vazgeçilmezlerinden biri olmak istiyorum. İlk yarıda pozisyon vermeden geriye düştük. İkinci yarıda golü bulduktan sonra kazanacağımızı biliyorduk. Herkesin ayağına sağlık."

Trabzonspor formasıyla ilk golünü atan Djaniny: "Bu maça çok iyi hazırlanmıştık. Çok fazla vaktimiz yok, 3 günde 1 maç oynayacağız. Tabi ki attığınız her gol işleri kolaylaştırır. Goller geldikçe devam da gelir. Önemli olan ilk golü atmaktı."

Caleb Ekuban: "Şu an benim zamanım ve golleri ben atıyorum. Bundan sonra belki de Afobe atacak, Djaniny atacak. Bizler forvetiz, işimizi yapmaya çalışıyoruz. Sahada olduğum sürece kendimi iyi hissediyorum demektir. Hangi pozisyonda oynarsam oynayayım, takıma katkı sağlamak hedefim."

Caleb Ekuban: Bugün ben, yarın Djaniny, Afobe...
Jorge Djaniny Tavares Semedo

 

Caleb Ekuban: Bugün ben, yarın Djaniny, Afobe... ile ilgili etiketler Trabzonspor Caleb Ekuban Çaykur Rizespor Djaniny Semedo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.