Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı!

Antalya'da bir marketin şarküteri reyonuna girerek çaldığı 2 sucuğu iç çamaşırına gizlemeye çalışan A.Ü., polis ekipleri tarafından yakalandı. A.Ü.'nün iç çamaşırındaki sucukların çıkarılması ve hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir markette meydana geldi.

Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı!

ÇIKIŞ KAPISINDA YAKALANDI

Alışveriş merkezi içerisinde yaya devriye görevi yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri A.Ü.'yü takibe aldı. Marketin şarküteri bölümünde bir süre oyalanan şüphelinin 2 kangal sucuk aldığını gören polis ekipleri takibi bir süre daha sürdürdü. Şüpheli, alışveriş merkezi kasasına uğramadan çıkış kapısına yöneldiği sırada polis ekiplerince yakalandı.

Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı! - Resim : 2

Üzeri aranan A.Ü.'nün iç çamaşırına gizlendiği 2 kangal sucuk ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullanmaktan kaydı bulunan A.Ü., işlemleri için polis merkezine götürüldü.

Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı! - Resim : 3

A.Ü.'nün hırsızlık ve gözaltına alınma anı ise alışveriş merkezi içerisindeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Elinde market arabasıyla bir süre şarküteri bölümünde gezen A.Ü.'nün reyondan aldığı sucukları pantolonun içerisine sokması ve tişörtünü düzelterek marketin çıkışına yönelmesi görüntülere yansıdı.

Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı! - Resim : 4

Görüntülere, çıkış kapısı önünde bekleyen polis ekiplerinin A.Ü.'yü durdurup üzerini araması ve sucukları çıkarması da yer alıyor.

Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı! - Resim : 5

Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı! - Resim : 6

Çaldığı sucukları iç çamaşırına sakladı! ile ilgili etiketler Antalya market hırsız sucuk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.