Çakıcı, Kılıçdaroğlu soruşturmasında ifade verdi

Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu için sarf ettiği sözleri nedeniyle hakkında başlatılan soruşturmada ifade verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun suç duyurusuyla ilgili olarak ifade verdiğini duyurdu.

'İFADEM ALINMIŞTIR'

Alaattin Çakıcı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açmış olduğu dosyada ifademi verdim, artık birileri ne sayın devlet başkanımıza ne de sayın Bahçeli'ye Alaattin Çakıcı'yı neden koruyorsunuz diye, malum kişilerin gereksiz gündem yapmalarına gerek kalmamıştır. Artık yargı, bu dava ile ilgili soruşturmasını başlatmış, ifadem alınmıştır."

NE OLMUŞTU

Alaattin Çakıcı, Twitter'dan yayınladığı mektubunda Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında kendisini ima ederek "mafya" dediğini söyleyerek tehditler savurdu. Çakıcı, mektubunda CHP liderine "Akıllı ol", "Vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın", "Seni bakla kazığı ile tanıştırırım" gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadeler kullanmıştı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Çakıcı'yla ilgili ilk açıklamayı sosyal medyadan yaparak "Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır" ifadelerini kullanmıştı.

Çakıcı, Kılıçdaroğlu soruşturmasında ifade verdi ile ilgili etiketler ifade mahkeme suç duyurusu çakıcı Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.