Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallarla Dans 6 çekilecek mi?

Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamından düzenlenen CineBodrum etkinliğine katılan “Çakallarla Dans 5” yönetmeni Murat Şeker seriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallar Dans 6 çekilecek mi? Soruların yanıtları ve filmle ilgili bilgiler bu haberde...

Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamından düzenlenen CineBodrum etkinliğine katılan “Çakallarla Dans 5” filminin yönetmeni ve oyuncuları, sinema salonu sahipleriyle buluştu. Filmin yönetmeni Murat Şeker, Çakallarla 6 filmi hakkında ne dedi? Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallarla Dans 6 çekilecek mi? Film ve seriyle ilgili bilgiler, yönetmen Murat Şeker'in seri hakkındaki açıklamalarını bu haberde topladık.

Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallarla Dans 6 çekilecek mi?

ÇAKALLARLA DANS 5 BODRUM TÜRK FİLMLERİ HAFTASI'NDA
Bu yıl Bodrum’da 8’incisi düzenlenen Türk Filmleri Haftasında, CineBodrum etkinliğine katılan “Çakallarla Dans 5” filminin yazarı ve yönetmeni Murat Şeker, başrol oyuncularından Murat Akkoyunlu ve film kadrosuna bu yıl katılan oyuncu Naz Çağla Irmak katıldı.

 ÇAKALLARLA DANS NE ZAMAN GÖSTERİME GİRİYOR?
9 Kasım’da vizyona girecek olan “Çakallarla Dans 5” filmini sinema salonu sahiplerine tanıttı. Türkiye’de bir ilk olan bu etkinlikte tüm il ve ilçelerde gelen sinema salonu sahiplerine bu yıl vizyona girecek olan filmleri, yönetmenleri ve oyuncularıyla izleme imkanı buldu. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneğinin, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Magazin Gazetecileri Derneği ve Cinemarine Sinemaları'nın katkılarıyla düzenlediği gerçekleştirilen organizasyona katılan “Çakallarla Dans 5” filminin yönetmeni Murat Şeker ve başrol oyuncularından Murat Akkoyunlu filmin devamının da geleceğini açıkladı. İlk gösterimini yapan ekip sinema salonu sahiplerinden büyük beğeni aldı. Tüm illere filmin galası için çağrılan ekibin, ayakta alkışlandı. Filmin ilk gösterimini izleyen sinema salonu işletmecileri ise gülme krizine girdi. Filmi sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen sinema sahipleri serinin gelmesi için yönetmen Murat Şeker’e baskı yaptı. 6 aylık sezonun 12 ay olması için neler yapılabileceğini konuşan sinema salonu işletmecileri ve yönetmenler kışın dizler başladığı için film çekemediklerini ifade ettiler. Yaklaşık 1 saat süren sohbetin ardından filmin fragmanı tekrar izlendi.

Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallarla Dans 6 çekilecek mi? - Resim : 2

ÇAKALLARLA DANS SERİSİ
Tanıtım toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan “Çakallarla Dans” filmlerinin yazarı ve yönetmeni Murat Şeker, filmin 9 Kasım’da vizyona gireceğini belirterek “Çakallarla Dans tarihe geçiyor. Seri Türk filmleri sıralamasından 4’üncü sıradayız. Hababam Sınıfı serisi, Turist Ömer ve Recep İvedik ve Çakallarla Dans filmi var şu anda. Şu anda ekip olarak üretmeye devam ediyoruz. Halkımız seviyor bu yüzden de yapmaya devam edeceğiz. Çakallarla Dans 6 olabilir” dedi.

Kışın film çekemediklerini söyleyen Şeker “Sinema salonları sahibi yazın da Türk filmleri çıksın diyorlar. Diziler dolayısıyla biz kışın film çekemiyoruz. Oyuncuların büyük bir bölümü kışın dizilerde olduğu için bizler yazın film çekmek zorunda kalıyoruz. 2 film iç içe çekeriz birini kışın birini yazın vizyona sokarız. Türkiye dünya sinemasında çok güzel bir yeri var. Türk filmleri kendi ülkesinde yenilmeyen bir konumda” ifadelerini kullandı.

Murat Akkoyunlu ise Çakallarla Dans 5’in konusundan bahsederek “Filmimiz 9 Kasım’da vizyona giriyor. Eski kadro kendisini koruyor. Yeni oyuncularımızda dahil oldu kadroya. Enteresan bir hikayemiz var. Karakterlerimizin bir tanesi, Şevket Çoruk’un oynadığı Gökhan karakterinin eskiden bir çocuğu olduğu ortaya çıkıyor. Kız çocuğu biraz büyümüş ve onların hikayesini izlerken diğer taraftan da başka hikayelerimiz devam ediyor” dedi.

Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallarla Dans 6 çekilecek mi? - Resim : 3

ÇAKALLARLA DANS 5
Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor.

2010 yapımı Çakallarla Dans’ın beşinci devam halkası olan filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Murat Şeker oturuyor. Başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Timur Acar ve Didem Balçın’ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Hande Katipoğlu, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister. Yasağı delip bir araya gelen ekip Kayınço’nun kızını kurtarmak için eğlenceli bir maceraya atılır.

Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallarla Dans 6 çekilecek mi? - Resim : 4

MURAT ŞEKER
Murat Şeker, 25 Haziran 1973, İstanbul doğumlu Türk film yapımcısı ve yönetmenidir. SugarWorkz film şirketinin sahibidir.

Hayatı
17 yaşında Kerevitaş fabrikasında 15 liseli arkadaşıyla çalışmaya başladı. 1991'de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ne girdi. 3 yıl burada eğitim gördükten sonra Mimar Sinan Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'ne geçti. 1992'den itibaren belgesel ve dizi filmlerde prodüksiyon sorumlusu olarak çalışmaya başladı. Çalıştığı yönetmenler arasında Osman Seden, Yusuf Kurçenli ve Hüseyin Karakaş vardır. Magma, Milk gibi kulüplerin işletmeciliğinin ardından, Beyoğlu'nda Limonlu Bahçe'yi ve Mono'yu yarattı.

1996'da ilk kısa filmi -1'i çekti. Bu tarihten sonra Türk rock ve pop müzikleri için video klip çalışmaları yaptı. Milliyet, Radikal ve Hürriyet Daily News gazeteleri ile Max ve Roll dergilerinde elektronik ve alternatif müzik üzerine eleştiriler yapmaya başladı.

Andrey Tarkovski'nin İz Sürücü filmi Şeker'e yönetmen olma kararı verdirdi. Çocukken de Orson Welles'in Dava adlı filmini izlemiş ve filmden etkilenmiştir.

Yönettiği filmler
2014 Çakallarla Dans : Sıfır Sıkıntı Yönetmen
2013 Arkadaşım Max Yönetmen
2013 Hayat Sana Güzel Yönetmen
2012 Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız Dede Yönetmen
2011 İzmir Çetesi Yönetmen
2010 Çakallarla Dans Yönetmen
2009 Aşk Geliyorum Demez Yönetmen
2008 Aşk Tutulması Yönetmen
2008 Türk Gibi Başla Alman Gibi Bitir Yönetmen
2007 Plajda Yönetmen
2006 2 Süper Film Birden Yönetmen

Çakallarla Dans 5 konusu ne? Ne zaman gösterime giriyor? Çakallarla Dans 6 çekilecek mi? ile ilgili etiketler çakallarla dans 5 konusu ne gösterim tarihi çakallarla dans 6 çekilecek mi murat şeker kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.