Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin konusu nedir? Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin oyuncuları kimlerdir?

2 Mart Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı konusu nedir, Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

2 Mart Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı 2014 yılında vizyona girmiştir. Çakallarla Dans serisinin üçüncü filmi Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek.

İşte, Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin konusu nedir, Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin konusu ne?

Seri sonunda üçüncü filmi ile ekranlara geri dönüyor… Kayınço Gökhan, Del Piero Hikmet, Köfte Necmi ve Muhasebeci Servet ikinci filmde yaşamış oldukları deney kobaylığı tecrübesinden sonra hayatlarına “denetimli serbestlik” koşulu ile devam etmeye başlamışlardır. Bu sırada içinde yaşadıkları topluma ayak uydurmak için “grup terapisine” gitmeye başlarlar.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin konusu nedir? Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin oyuncuları kimlerdir?

Del Piero Hikmet, bir gün vapura bindiğinde hayatında belki de şimdiye kadar gördüğü en güzel kadın olan Mihriban ile karşılaşmıştır. Hikmet hayatının kırılma anı olduğundan bir habersiz konuşamayan Mihriban’dan çok etkilenecektir. Birbirlerine aşık olan ikili her geçen gün kalp gözü ile anlaşmaya başlar. Ömründe ilk kez bir kadının elini tuttuktan sonra Hikmet Mihriban ile evlenmeye karar verecektir... Fakat kızın annesi Cemile’nin, Hikmet’ten tek bir ricası olacaktır oda kızının yeniden “Anne!” dediğini duymaktır. Cemile’nin ölmeden önceki tek isteği budur. Öte yandan ameliyat için gereken para oldukça yüklü bir meblağ olduğunu öğrenmişlerdir.  Bu para ‘çakallıktan’ uzak durarak elde edilmesi çok da kolay olmayacaktır.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Timur Acar

Tür: Komedi, Macera

Yapım Yılı: 5 Aralık 2014 / 1s 44dk

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin konusu nedir? Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı filmi konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.