Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

12 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede hangi kanalda? Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede oyuncuları kimlerdir?

12 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede 2012 yılında vizyona girmiştir..

ÇAKALLARLA DANS:2 HASTASIYIZ DEDE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İlk filmde çakallık üzerine çakallık yapan kahramanlarımız başlarını dertten kurtaramamış ve nihayetinde hapse girmişlerdir. Mahallelerinden ve futboldan uzak kaldıkları hapishanede günler zor günler geçmektedir. Fakat onlara arka çıkan Tayyar abileri vardır.
Bir gün bir mucize olur ve suçlular üzerinde yapılacak tıbbi bir deney için kobay arandığı haberi gelir. İşin ucunda şartlı tahliye olduğunu duyan Kayınço Gökhan, Köfte Necmi, Muhasabeci Servet ve Del piyero Hikmet deney haplarını yutup kobay olmaya karar verirler. Dışarı çıkınca artık çakallık yapmayacaklarına dair de birbirlerine söz verirler. Zaten asıl mesele çakal olmak değil, çakallarla dans edebilmektir!

ÇAKALLARLA DANS:2 HASTASIYIZ DEDE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 7 Aralık 2012 / 1s 35dk

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler Show TV Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede konusu nedir oyuncuları kimdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.