Cahide'de şov onunla devam edecek

Önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Seyfi Dursunoğlu Türkiye'yi yasa boğdu. Sosyal medya hesabından Dursunoğlu'na rahmet dileyen İzzet Çapa ise büyük ustaya vefasını gösterdi. Çapa, Cahide sahnesinin yeni adının ‘Huysuz Virjin Sahnesi’ olduğunu duyurdu.

'Huysuz Virjin' lakaplı Seyfi Dursunoğlu önceki gün tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Sanat dünyasının eğlence figürü olan Dursunoğlu, mirasını ve bedenini öğrencilere bırakmasıyla öldükten sonra bile takdir topladı.

HUYSUZ VİRJİN SAHNESİ

Eğlence dünyasının başarılı iş adamı İzzet Çapa ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Seyfi Dursunoğlu'na minnetini göstermiş oldu. Çapa, Dursunoğlu'nun adını Cahide sahnesine verdiklerini duyurdu.

Cahide'de şov onunla devam edecek

“Show onun istediği gibi her zaman devam edecek” diyen Çapa, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Cahide sahnesinin adını ‘Huysuz Virjin Sahnesi’ olarak değiştirdik. Cahide’nin sahnesinden 17 yılda kimler geldi, kimler geçti. Ama en büyük starlarımız kendi ekibimizdi. Onların da hocası, öncüsü ve yol göstericisi Seyfi Dursunoğlu’ydu. Bu geceden itibaren Cahide her nerede olursa olsun sahnesinin adı ‘Huysuz Virjin Sahnesi’ olacak ve onun da hep isteyeceği gibi “Show her zaman devam edecek”. Seni hiç unutmayacağız. Büyük ustaya saygı ve rahmetle..."

Cahide'de şov onunla devam edecek - Resim : 2

Cahide'de şov onunla devam edecek ile ilgili etiketler İzzet Çapa cahide huysuz virjin seyfi dursunoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.