Çağrı Atakan ve Cemal Hünal'dan aylar sonra gelen itiraf! Meğer Survivor'da neler olmuş neler! Çağrı ve Cemal eski günleri yad etti!

tv8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma Survivor 2021'den elenen isimler bir bir gerçekleri itiraf etmeye devam ediyor. Yarışmanın iki konuşulan ismi Çağrı Atakan ve Cemal Hünal öyle şeyler itiraf ettiler ki duyanlar Survivor'da neler olmuş neler diyor! Peki Çağrı ve Cemal neyi itiraf etti?

Survivor 2021'den elenen iki isim Cemal Hünal ve Çağrı Atakan eski günleri yad etti. Çok konuşulacak itiraflarda bulunan ikiliden Cemal Hünal; "en çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı" dedi.

CEZAYI BATUHAN YEMİŞTİ

Survivor'da Batuhan Karacakaya yemek çalarken yakalanmış ve gündemden düşmemişti. Acun Ilıcalı ise bu duruma sinirlenmiş konseyde Batuhan Karacakaya için ceza uygulamıştı. Acun Ilıcalı verdiği cezaya göre Batuhan Karacakaya'nın kazandığı yemek ödülleri iptal edilmişti. Fakat olayın üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından Survivor'dan elenen yarışmacılar Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'ın birlikte sosyal medyadan paylaştığı video yine gündeme bomba gibi düştü.

YEMEĞİ BİZ ÇALDIK BATUHAN YAKALANDI

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'ın birlikte çektiği videoda Cemal Hünal bomba itirafta bulundu. Cemal Hünal videoda "En çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı" dedi. Cemal Hünal'ın bu sözleri üzerine Çağrı Atakan da "Abi biz çalmadık yemek şöyle şeyler söyleme" dedi.

Çağrı Atakan ve Cemal Hünal'dan aylar sonra gelen itiraf! Meğer Survivor'da neler olmuş neler! Çağrı ve Cemal eski günleri yad etti! ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 çağrı atakan cemal hünal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.