Çağlar Söyüncü'ye nazar değdi!

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, konuk ettiği Leicester City'yi 3-1 mağlup etti. Milli futbolcu Çağlar Söyüncü maçta talihsiz bir an yaşadı. Mağlubiyete rağmen Leicester City 39 puanla ikinci sırada yer aldı.

İngiltere Premier Lig'in 18. haftasında Manchester City, konuk ettiği Leicester City'yi 3-1 mağlup etti.

Ligde zirve mücadelesi veren takımların karşılaşmasında Manchester City, Etihad Stadı'nda Leicester City'yi ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Leicester City, 22. dakikada yıldız oyuncusu Jamie Vardy'nin golüyle 1-0 öne geçti. Çabuk toparlanan ev sahibi Manchester City, 30. dakikada Riyad Mahrez ve 43. dakikada penaltıdan İlkay Gündoğan'ın ağları sarsmasıyla ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci devrede de oyunu kontrolü altında tutan Manchester City, 69. dakikada Gabriel Jesus'un golüyle 3-1 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bu sonuçla Manchester City puanını 38'e çıkararak ligde 3. sıradaki yerini korurken, Leicester City ise 39 puanla ikinci sırada yer aldı.

Leicester City'de milli oyuncu Çağlar Söyüncü, 90 dakika boyunca sahada kaldı. Milli futbolcu maçta kritik müdahalelerde bulundu.

Çağlar Söyüncü'ye nazar değdi!

Çağlar, Leicester City 1-0 öndeyken talihsiz bir an yaşadı. Manchester City'de Riyad Mahrez 30. dakikada ceza sahası dışında kaleyi yokladı. Çağlar'ın ayağına çarpıp yön değiştiren top ağlarla buluştu.

Çağlar Söyüncü'ye nazar değdi! ile ilgili etiketler Çağlar Söyüncü Leicester City Manchester City
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.